19 / 04 / 2024

Ankara-Çankaya projesi yapı ruhsat davası

Ankara-Çankaya projesi yapı ruhsat davası

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında açıklama yaptı...

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi 17 Mart'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 17 Mart tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap ihalesi 2 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 2 Kasım tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara-Çankaya Projesi'nde aylık 10 bin 331 TL'ye ofis kiralandı!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya Projesi Ticaret Merkezi A Blok'ta yer alan, 5 nolu bağımsız bölümün, 6 yıl süre ile 10.331 TL kira bedeline ve her yıl bir önceki yılın 12 (oniki) aylık ÜFE+TÜFE ortalaması ile artış uygulamak suretiyle kiraya verilmesine karar verdi. 

Ankara-Çankaya projesinden 3.4 milyon TL'lik satış!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya projesinden, C Blok 23 no'lu bağımsız bölümün, satış bedelinin 1 milyon 100 bin TL'si peşin, kalan bedeli ise takip eden on ay içerisinde taksitler halinde tahsil edilmek üzere 3 milyon 474 bin 576 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara Çankaya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Ankara Çankaya" konut ve ticari projesinin, Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Ankara-Çankaya projesi yapı ruhsat davasında son gelişmeler! 

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında açıklama yaptı...

Ankara Çankaya 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'ya ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ankara-Çankaya projesi yapı ruhsat davası Haberi

Ankara-Çankaya projesi yapı ruhsat davası

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili gelişmeleri yayınladı.

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 11 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile, Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin karar düzeltme başvurusunun Danıştay 6. Dairesi tarafından şirket lehine olacak şekilde reddi sonrasında, Ankara 9. İdare Mahkemesi'nin, Çankaya, 6049 ada, eski 3, 4 ve 5 sayılı parsellere ilişkin olarak düzenlenen yapı ruhsatlarının iptali istemi hakkında yeni bir karar vereceği ve 26 Ocak 2015 tarihinde yapılan Özel Durum Açıklaması ile, şirketin müdahil olarak katıldığı söz konusu davada Ankara 9. İdare Mahkemesi'nin lehine, temyiz yolu açık olmak üzere, davanın reddine karar verdiği duyuruldu.

En son 30 Aralık...