28 / 03 / 2024

Ankara Çankaya

Ankara Çankaya

Aydos Ormanları'na komşu konumda bulunan Pendik Elit Konakları projesinde 68 metrekarelik 1+1 daireler 210 bin liraya alıcılara sunuluyor. Projede evler hemen teslim durumda

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu!

Özelleştirme İdaresi'nin Ankara Çankaya arsası için tapu devri işlemleri tamamlandı. ÖİB'nin Ankara Çankaya arsası resmen Panora GYO'nun oldu. İşte detaylar...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Koray GYO Ankara Çankaya'nın değeri belli oldu! İşte o rakam...

Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değerleme raporunu yayımladı. Peki, Koray GYO Ankara Çankaya projesinin değeri ne kadar? İşte detaylar...

Vakıflar, Ankara Çankaya'da kargir apartman satacak!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Çankaya'da arsa satılacak! Satış bedeli dudak uçuklattı!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İhale 21 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Koray GYO Ankara Çankaya Projesinin değeri ne kadar? O rakam dudak uçuklattı!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Ankara Çankaya Projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Koray GYO'nun Ankara Çankaya Projesinin değeri kaç lira oldu? İşte cevabı...

Ankara Çankaya'da satılık ev fırsatı! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın!

Ankara Çankaya'da açık artırma usulüyle 3 adet konut satılıyor. Satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Çankaya'da satılık konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Ankara Çankaya'daki 3 daireyi satıyor. Dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi iptal edildi.

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesine 1 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO tarafından Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 17 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Oran ihalesi 17 Mart'ta! 

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 17 Mart tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Çankaya Haberi

Ankara Çankaya

 

Toplam 88 konuttan meydana gelen Pendik Elit Konakları projesinin lokasyonu Pendik Kurtköy olarak belirlendi. 17 bin 333 metrekare büyüklüğündeki bir alana kurulan Elit Yaşam Konakları projesinde son konutların satışları devam ediyor.

Yüzde 81'i yeşil alanlara ayrılmış olan Elit Yaşam Konakları projesinde 68 metrekarelik 1 oda 1 salon dairelerin minimum fiyatı 210 bin lira olarak belirlendi. 136 ila 164 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler ise 305 bin lira ile 325 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Projeden ev sahibi olmak için konut bedelinin yüzde 30'u peşin olarak ödeniyor. Kalan konut bedeli ise vadelendiriliyor.

Mayıs 2009'dan bu yana oturumun devam ettiği projede çocuk havuzu, açık...