25 / 04 / 2024

ankara davası yapı kredi koray gyo

ankara davası yapı kredi koray gyo

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara - Kavaklıdere projesi için kendilerine açılan davayı kazandı. Yapı Kredi Koray projenin devam etmesi için Çankaya Belediyesi' ne başvuruda bulunacak...

Ankara'da yapılan simit zammı iptal edildi

Ankara Simitçiler ve Pideciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş Ankara'da simit fiyatına yapılan zamların iptal edildiğini söyleyerek "Bugün itibarı ile zammın iptali kararını aldık. Ankara simidinin satışı 10 liradan devam edecek" diye açıkladı.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

İstanbul-Ankara arasına 200 kilometrelik ve bir milyar euroluk ‘Akyazı-Ankara Otoyolu’ yapılacak!

Akyazı ile Ankara arasında faaliyette olan, Bolu Tüneli’nin de içinde olduğu otoyola, kardeş otoyol geliyor. Maliyetinin bir milyar euro olacağı hesaplanan ve 200 kilometre uzunluğunda olacak Akyazı - Ankara Otoyolu, gidiş geliş üçer şeritli olarak tasarlandı.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Ankara’da ulaşım ücretlerine zam! Tam ve öğrenci bileti bakın ne kadar olacak?

Bugün ajanslara, Ankara’da yaşayan vatandaşları üzecek bir haber düştü. Ankara’da toplu taşıma ücretlerine zam geliyor. Peki Ankara’da yapılacak toplantının ardından öğrenci ve tam bilet fiyatları ne kadar olacak.

Ulaştırma Bakanı 3 metro hattının açılışı için tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul ve Ankara'da yapımı devam eden ve merakla beklenen 3 metro hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve açılış tarihlerini müjdeledi. İşte ayrıntılar...

Türkiye'deki binalar için flaş açıklama! İstanbul ve Ankara'daki yapılar alarm veriyor!

Emlak uzmanı Salim Taşçı, Türkiye'nin deprem kuşağında yer aldığına dikkat çekti ve "Binalar ‘imdat çığlığı’ atıyor. ‘Yıkın beni, dedeniz yaşına geldim, doğru dürüst inşaat yapın’ diye bağırıyor" şeklinde konuştu. İşte Taşçı'nın o çarpıcı açıklamaları...

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Gaziosmanpaşa'da yapıldı.

Ankara metruk yapılardan temizleniyor!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in dört bir yanında bulunan ve görüntü kirliliğinin yanı sıra sağlık açısından da tehlike arz eden metruk binaları bertaraf ediyor. 

Ankara'ya yapılacak Adalet Sarayı'nın proje görselleri ilk kez paylaşıldı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara'ya yapılacak yeni Adalet Sarayı'nın görsellerini paylaştı.

TOKİ Orhaneli 2. Etap için 15 Ekim'de yeni ihale!

TOKİ’nin Orhaneli’de yapacağı 2. etap konutların inşaat ihale tarihi belli oldu. 142 konutluk projenin ihalesinin 15 Ekim’de Ankara’da yapılacağını açıklandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

ankara davası yapı kredi koray gyo Haberi

ankara davası yapı kredi koray gyo


Yapı Kredi Koray GYO'ndan yapılan açıklama şöyle:


05 Nisan 2013 tarihli   Özel Durum Açıklamasında (ÖDA) belirtilen, Danıştay 6 Dairesi'nde 2011/634 Esas no ile görüşülen dava dosyası ile ilgili olarak, karar düzeltme aşamasında, şirketimiz lehine olmak üzere, Ankara 9. İdare Mahkemesi'nin davanın kabulüne ilişkin kararı bozulmuştur.

Danıştay 6. Dairesi'nin şirketimiz lehine vermiş olduğu bozma kararı sonrasında, dava dosyası Ankara 9. İdare Mahkemesi'ne gönderilmiştir. Bozma sonrası yapılan yargılamada, Ankara 9. İdare Mahkemesi, 2013/586E. - 2013/1089K. sayılı Kararı ile Danıştay 6. Dairesi'nin bozma kararına uyarak, şirketimiz lehine davanın reddine karar vermiştir. Söz konusu red kararına karşı, Danıştay nezdinde temyiz yolu açıktır.


Gelinen aşamada,  şirketimiz tarafından Ankara-Kavaklıdere  Projesi'nin devam etmesine hukuki bakımdan  engel bir durum olmadığı gerekçesiyle, Ankara-Çankaya Belediyesi tarafından, projeyle ilgili düzenlenen yapı ruhsatının...