19 / 04 / 2024

Ankara Elit Royal Residence ulaşım

Ankara Elit Royal Residence ulaşım

Eşsiz Ankara manzarasıyla doğanın içinde lüks bir yaşam isteyenlerin dikkatini çeken ve Beytepe’de yükselen Elit Royal Residence’da konut satışları başladı. Ankara Elit Royal Residence’da fiyatlar 700 bin liradan başlıyor...

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Royal Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de   750 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Eren Yerdelen ve Muhammed Arpaçay  tarafından kuruldu.

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Ankara Angora Evleri’nde tapular dağıtılıyor!

Elit Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Angora Evleri'nin tapuları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dağıtıldı.

Elit Manzara Beytepe teslim tarihi!

Ankara Çankaya'ya bağlı Beytepe'de konumlandırılan Elit Manzara Beytepe projesinde satışlar devam ediyor. Elit Manzara Beytepe teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma.

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat!

Elit Manzara Beytepe Ankara fiyat listesi 630 bin liradan başlayarak değişiyor. Elit Manzara Beytepe projesi Haziran 2018'de tamamlanacak...

Ankara Royal İncek teslim tarihi!

Ankara Royal İncek projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Gasterm Mühendislik projesi Royal İncek Evleri'nde 86 daire yer alıyor...

Ankara Vişnelik Apartments bu yıl sonunda teslim edilecek!

Ankara´nın studio konut anlayışına yeni bir boyut kazandıracak elit bir proje.1.610 m2 arsa üzerine konumlanacak olan ViŞNELiK APARTMENTS, 42 lüks konut ile bölgeye "kompakt lüks" kavramını öğretecek.

Ankara'da Beytepe'nin 'elit' çıtası yükseliyor!

Ankara'da lüks konutun yeni merkezi olan Beytepe'de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışını artırıyor. İşte Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan'ın açıklamaları...

Timtaş Yönetim Elit Konutları'nı gezdi!

Timtaş Yönetim’in Ankara’da profesyonel yönetim hizmetleri görevine geldiği ve halen çalışmlarına devam ettiği Yenimahalle’de, “Urankent” adıyla bilinen mevkide bulunan Elit Konutları'nı ikinci sayısında ziyaret etti.

Ankara'nın projeleri televizyon reklamlarında geniş yere sahip!

Yaklaşık 28 yıldan bu yana Ankara'da kaliteli ve konforlu yaşama imza atan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ulusal televizyon reklamlarında Ankara'daki projelerin geniş yer aldığını hatta bazen İstanbul'un bile önüne geçtiğini bildirdi.

Ankara Queen Park Konut Projesi büyük ilgi görüyor!

Ankara'da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ; Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'tan sonra Oueen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

Mert Yıldızhan: Ankara'yı yeniden inşa edebiliriz!

Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu konut projelerine imza atan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise Ankara'nın dünyanın en hızlı büyüyen başkentlerinden biri olduğunun altını çizdi.

Ankara Elit Royal Residence ulaşım Haberi

Ankara Elit Royal Residence ulaşım

Eşsiz Ankara manzarasıyla doğanın içinde lüks bir yaşam isteyenlerin dikkatini çeken Elit Royal Residence projesi, Beytepe’de yükselmeye devam ediyor. Kaliteli malzeme seçiminden ev sahiplerinin konforlu bir yaşam sürdürmeleri için “akıllı ev” olarak tasarlanmasına kadar çok sayıda ayrıcalık sunan Elit Royal Residence’da satışlar başladı.


İnşaatının büyük kısmı tamamlanan Elit Royal Residence’da 4+1, stüdyo ve dubleks olmak üzere toplam 35 daire bulunuyor. 16 katlı olan Elit Royal projesi 3 bin metrekarelik peyzaj düzenlemesi ile de yeşil bir çevrede yaşam imkanı sunuyor.


Projede kullanılan malzemelerin titizlikle seçildiğini kaydeden Elit Yapı’nın yöneticileri İnşaat Mühendisi Cem Çelik ve Mert Yıldızhan, birbirinden ünlü dünya markalarını evlere taşıdıklarının altını çizdi.


Elit Royal projesi ile Ankara’yı “butik residence” konsepti ile tanıştırdıklarını vurgulayan Cem Çelik, tasarımı ve tarzı ile fark yaratan...