23 / 04 / 2024

ankara elmadağ imar planı değişikliği

ankara elmadağ imar planı değişikliği

Ankara Elmadağ İlçesi, Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar Mahallelerine ait 1/5.000 ölçekli Nazım ve 1/1.000 ölçekli Uyulama İmar Planı değişikliği teklifi dün askıya çıkarıldı....

Ankara'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İş ve İşçi Bulma Kurumu'ndan (İŞKUR) yapılan açıklamada Ankara Elmadağ SYDV'ye geçici olarak yedi temizlik işçisi alacağı duyuruldu. Açıklamada son başvuru tarihinin 19 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Ankara'ya 413 yeni konut!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesi için de düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'den Ankara'daki imar planı değişikliğine onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Çankaya'daki bazı parsellerin imar planları ve plan değişiklikleri onaylandı. 

Ankara Elmadağ'da TOKİ vasıtasıyla 536 konut inşa edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "TOKİ vasıtayla 536 konut yapıp onları da hak sahiplerine teslim ettik." dedi.

Ankara Elmadağ'daki 596 konut 2020 yılında teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elmadağ'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin, "596 konutu 2020 yılında teslim edeceğiz. 896 hak sahibi var. Hepsi geçerse 600 konut yapmış olacağız. Yetmezse öbürleriyle alakalı ilave konut yaparız, ekleriz." diye konuştu.

Mansur Yavaş: Ankara'da imar rantı var!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "İhtiyaçlı insanlara yardım yapılması hem dinimiz gereğidir, hem belediyelerin görevidir. Yardımlar devam edecek." diye konuştu. 

Mansur Yavaş'tan Ankara'ya ucuz konut müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş, projelerini açıkladı. Ankara’da imar rantının önüne geçeceklerini söyleyen Yavaş, ''Dar gelirli vatandaşlarımıza ucuz konutlar yapacağız” dedi.

Ankara'da imar artış bedelleri belediyeye ödenecek!

Yoğunluk artışı içeren imar planlarına okul ve sosyal tesis yapma şartı koyan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu şartı değiştirdi. Buna göre, tesislerin toplam bedeli karşılığındaki tutar belediyeye ödenebilecek.

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Ankara'da imar yönetmeliğini kolaylaştırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ayaş Belediyesi tarafından yeni alınan iş makinelerinin hizmete sunulması dolayısıyla düzenlenen açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

ankara elmadağ imar planı değişikliği Haberi

ankara elmadağ imar planı değişikliği


Ankara Elmadağ İlçesi, Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar Mahallelerine ait 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uyulama İmar Planı değişikliği teklifi 24 Mart 2015 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


Ankara Elmadağ İlçesi, Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar Mahallelerine ait 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uyulama İmar Planı değişikliği dün askıya çıkarıldı. İmar planı 13 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.




Gülcihan...