25 / 04 / 2024

Ankara Erzurum Erzincan yht

Ankara Erzurum Erzincan yht

Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan yüksek hızlı tren projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Ankara-Erzurum-Erzincan YHT projesinin akıbeti TBMM'de!

Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan yüksek hızlı tren projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Erzurum YHT projesi meclis gündeminde!

Ankara Erzurum Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cinisli, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Çankaya Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

7 ilde çiftçiye ücretsiz hazine arazisi müjdesi!

Türkiye, dünya gündemine gelecek gıda güvenliğinde önemli bir adım daha atıyor. Bingöl, Erzurum, Erzincan, Kars, Kayseri, Muş ve Sivas’ta yer alan araziler çiftçiye, bedelsiz tahsis edilecek.

Erzurum Oteli'nin yanındaki metruk bina meclis gündeminde!

Ankara'da tarihi Erzurum Oteli'nin yanında bulunan metruk mimari yapıya dair bilgiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzurum’da Puşkin’in kaldığı ev müzeye dönüştürülecek!

Rusya’nın Ankara büyükelçisi Aleksey Yerhov, Ezurumdaki yetkililerin, büyük Rus şairi Aleksandr Puşkin’in 1829 yılında geldiği Erzurum’da kaldığı evde Puşkin Müzesi açmayı planlıyor.

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı. Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını 287 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'ye satıldı..

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını Albayrak aldı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının ihalesinde en yüksek teklifi Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret AŞ verdi...

ÖİB Erzincan ve Erzurum'daki şeker fabrikalarını özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzincan Şeker Fabrikası ile Erzurum Şeker Fabrikası satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

ÖİB 3 ildeki 14 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Erzurum ve Yalova'daki 14 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhale 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Ankara Erzurum Erzincan yht Haberi

Ankara Erzurum Erzincan yht

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan yüksek hızlı tren projesinin akıbetine ilişkin soru önergesi verdi. Tutdere, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tutdere, ''Aşağıdaki sorularımın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ve talep ederim'' diye konuştu.

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere'nin soruları:
1- Ankara-Erzurum-Erzincan illeri arasında yapılması planlanan Yüksek Hızlı Tren Projesi ne durumdadır? 
2- Ankara-Erzurum-Erzincan Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ihalesi yapılmış mıdır? Yapılmış ise ihale tarihi nedir? Yapılmamışsa yapılma tarihi planlanmış mıdır? 
3- Ankara-Erzurum-Erzincan Yüksek Hızlı Tren Projesi’nin ne zaman başlaması ve ne zaman bitirilmesi planlanmaktadır? 
4- Ankara-Erzurum-Erzincan Yüksek Hızlı Tren Projesi için 2021 yılında ne kadar ödenek ayrılacaktır? 

Nuran...