25 / 04 / 2024

Ankara Evrene sosyal tesis yapılacak

Ankara Evrene sosyal tesis yapılacak

Evren Belediyesi'nin ağustos ayında yapımına başladığı sosyal tesisler için geri sayım başladı. Hirfanlı Baraj Gölü'nün kıyısında bulunan tesis turizm işletme belgesine de sahip.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair merak edilen detaylar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sosyal konut projesinin detayları resmen netleşti. Peki TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin şartları neler? TOKİ Ankara sosyal konut projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Eserkent Sosyal Konutları için başvurular bugün sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular bugün sona eriyor.

Ankara Eserkent Sosyal Konutları başvuruları yarın sona eriyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan Mamak Eserkent Sosyal Konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

Ankara Kahramankazan'a millet bahçesi müjdesi!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi ihalesi 22 Nisan'da!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara 2020 kura çekilişi 6 Mart'ta!

TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yürütülen 100 bin sosyal konut projesinde kura tarihleri belli oldu. Ankara'da ilk kura ise Sincan'daki 2 bin 300 konut için 6 Mart'ta çekilecek.

Ankara Balalılar'a TOKİ’den 200 konut müjdesi!

TOKİ tarafından 2020 yılında dar gelirliler için 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde yapılacak.

TOKİ’den Ankara'nın Bala ilçesine 200 konut müjdesi!

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından 2020 yılı içerisinde dar gelirlilere yönelik 81 ilde yapılması planlanan 100 bin sosyal konutun 200 adedi Ankara Bala ilçesinin Şentepe Mahallesi’nde inşa edilecek...

Ankara Evrene sosyal tesis yapılacak Haberi

Ankara Evrene sosyal tesis yapılacak

Evren Belediyesi'nin ağustos ayında yapımına başladığı sosyal tesisler için geri sayım başladı. Evren Belediyesi'nin öz kaynakları ve Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan ve toplam 3 bin metrekarelik alanda kurulu olan tesiste, 50 kişilik salon, 200 kişilik açık alan, restoran ve otoparkın yanı sıra, yarı olimpik yüzme havuzu da yer alıyor. 


Sabah...