19 / 04 / 2024

ankara gayrimenkul ihaleleri

ankara gayrimenkul ihaleleri

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan gayrimenkulu satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli 3 milyon 286 bin 925 TL olarak belirlendi.

Ankara'da 3 gayrimenkul ihale ile satılıyor!

Başkent Ankara'da Alacaattlı, Yuva ve Yakacık Mahalleleri'nde 3 gayrimenkul ihale ile satılıyor...

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projeleri için resmen start verdi. TOKİ'nin Ankara projelerinin ihaleleri Şubat ve Mart aylarında yapılacak.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Ankara ve Edirne'deki 412 gayrimenkul kiraya verilecek! 

Ankara ve Edirne'de bulunan toplam 412 gayrimenkulü kiraya verilecek. Söz konusu kiralama ihaleleri 25 Ocak tarihinde yapılacak.

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Brl Ankara Gayrimenkul Geliştirme Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Ankara’da emlak fiyatlarında suni yükseltmeler mi yapılıyor?

Döviz kurlarındaki dalgalanmalar Ankara gayrimenkul sektörünü de kaosa sürükledi. Gayrimenkul PR konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ‘suni yükseltmeler ve yanlış fiyatlandırma yüzünden tüketicilerin satın alma motivasyonu düştü’ uyarısını yaptı.

Ankara Altındağ'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Yenituran Mahallesi, 9321 ada 21 parselde yer alan oteli 31 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da 31.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 31 milyon 255 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Çankaya'da 30 milyon TL'ye icradan satılık villa ve arsası!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Üniversiteler Mahallesi'nde yer alan villa ve arsasını 30 milyon TL'ye satıyor... 

Ankara Çankaya'da 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi,  Ankara ili, Çankaya ilçesi, Hacı Bayram Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 22 milyon TL'ye satıyor...

Ankara Gordion Hotel 18 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Çankaya İlçesi, Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde bulunan Gordion Hotel'i satışa çıkardı. Otelin satış bedeli ise 18 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

ankara gayrimenkul ihaleleri Haberi

ankara gayrimenkul ihaleleri

T.C.GÖLBAŞI(ANKARA) İCRA DAİRESİ 


2014/1172 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Ahiboz Köyü, Hatıllıkuyu Mevkii, Cilt:4, Sayfa No:652, Ada:l 16564, Parsel:53'de kayıtlı taşınmaz. Taşınmazın tapu kaydında Krokisinde A, B harfleri ile gösterilen yapılar tescilsizdir. Krokisinde (A) harfi ile gösterilen yapının 436,72 m2'lik kısmı aynı ada 28 nolu parsele tecavüzlüdür. 3083 Sayılı Yasanın 13. Maddesi gereğince kısıtlıdır şerhleri bulunmaktadır. Tapu kaydında 21.191,94 m2 Tarla vasfında gözüken ancak üzerinde Zemin Kat ve 2 Normal Kattan müteşekkil, 25,00 m X 15.00 m = 375,00 m2 taban alanına, 375,00 X 3 = 1.125,00 m2 toplam inşaat alanına sahip,dış cephesi kısmen seramik ve kısmen alüminyum çerçeveli cam panelle kaplı, Zemin katta 2...