26 / 04 / 2024

ankara gökdelenleri nerede

ankara gökdelenleri nerede

Ulus’tan bakıldığında, Anıtkabir’in gökdelenlerin arasında kaldığı görülüyor. Ankara'nın yüksek binaları Çukurambar ve Söğütözü bölgelerinde bulunuyor. Peki Ankara'nın silueti mi değişiyor?

Nidapark Göcek nerede? Nidapark Göcek fiyat listesi!

Nidapark Göcek nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Göcek fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Holding imzası taşıyan projede 32 müstakil villa bulunuyor...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021!

Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

G-Beyond nerede?

G-Beyond nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte G-Beyond projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020!

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara güncel fiyat listesi Kasım 2020, Merkez Ankara fiyatları ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

ankara gökdelenleri nerede Haberi

ankara gökdelenleri nerede

İnşa edilen yüksek binalar nedeniyle İstanbul’un siluetinin değişmesi sık sık gündeme gelirken, şimdi de Ankara’nın siluetinin yeni binalarla değiştiği ortaya çıktı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ankara'nın yüksek binaları Çukurambar ve Söğütözü bölgelerinde bulunuyor. Gökdelenler Başkent’in siluetinde gözle görülür bir değişiklik yarattı.

Ankara’nın merkezi olarak kabul edilen Ulus’tan bakıldığında, Anıtkabir’in gökdelenlerin arasında kaldığı görülüyor.

 Anıtkabir’in yakın çevresi korunuyor

Anıtkabir Koruma Amaçlı İmar Planı, Anıtkabir’in yakın çevresini oluşturan Anıttepe, Yücepe, Tandoğan, Beşevler ve Bahçelievler’deki yapıların, anıtın yüksekliğini aşamayacağını öngörüyor.  

Yüksek yapıların yer aldığı bölge ise bu yasağın dışında...