25 / 04 / 2024

Ankara Golfkent müzayede

Ankara Golfkent müzayede

Ankara Golfkent’te arsalar ve son daireler müzayede ile satılıyor. Ankara Golfkent’te 31 adet arsa ve 58 adet gayrimenkul TURYAP tarafından müzayede ile satışa çıkıyor.

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Sotheby's müzayede evi kripto parayla ödeme kabul edecek!

Sotheby's müzayede evi dünyada bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Müzayede evi fiziksel bir eser için kripto para ödemesi kabul edecek.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Sotheby's Londra'daki müzayede evi satıldı!

Dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Sotheby's Londra'daki müzayede evini satışa çıkardı. Müzayede evi Patrick Drahi tarafından 3,7 milyar dolara satın alındı.

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM'de!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışmaları mecliste!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, konuya ilişkin 9 soru hazırladı..

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Golfkent müzayede Haberi

Ankara Golfkent müzayede

Birinci oturumda Ankara’nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu’nda ilk durağı Çankaya Üniversitesi ve TOKİ Turkuaz Konutları’nda olan Kızılay-Çayyolu-Temelli arasındaki yeni metro hattına yakın konut, tali iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesisine uygun, uluslararası standartlara uygun yapımı süren golf sahası bulunan, planları ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında imarlı arsalar kapalı zarfla teklif alınmasını takiben açık artırma ile satılıyor.


İkinci oturumda ise gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından TURYAP’ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in klasik dönem mimarisi ile tasarlanan birinci etabındaki son 58 adet daire ve villa 262.500 TL’den başlayan fiyatlarla açık artırma ile satışa sunuluyor. Klasik dönem mimarisini taşıyan konutların tapusunun hemen verilip 3 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Yılın son fırsatı bu müzayedeye katılmak isteyenler...