29 / 03 / 2024

ankara HAB projesi

ankara HAB projesi

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

TOKİ, Ankara için ÇED başvurusu yaptı! Tam 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 171 milyon 94 bin TL'ye mal olacak projede 1.012 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ'den 619 bin 630 liraya 2+1 konut fırsatı! Ekim 2023 başvuruları 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 619 bin 630 TL bedelle konut satacak. Ankara TOKİ projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor.

TOKİ Ankara 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Başkentliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ 2023 Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bakın o ilçeye kaç yeni dükkan geliyor... İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 212 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 212 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu! 212 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu... 212 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara 2023 projesi detayları...

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

TOKİ'den Ankara'ya 208 konutluk yeni proje! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Ankara Bala projesi ile ilgili detaylar...

ankara HAB projesi Haberi

ankara HAB projesi


Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin harekatında yoğun şekilde görev yapan Hava Kuvvetleri, Ankara’daki üretim tesisleri ile yerli altyapıya kavuşacak.

Kahramankazan’da hayata geçirilmesi planlanan ve Kanal İstanbul’dan sonra yaklaşık 6 milyar dolarlık yatırım bedeliyle Türkiye’nin en büyük ikinci projesi olacak olan Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (HAB) projesi için süreç başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz günlerde HAB’ın kurulacağı bölgeyi denetlediği belirtildi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün, “bürokrasinin ağır işleyişi sonucu bu dev proje ile ilgili arzu edilen seviyede bir gelişme olmadı” dediği proje kapsamında 400 hektarlık sanayi alanı ve 100 hektarlık Teknoloji Geliştirme Merkezi oluşturulacak.

Edinilen bilgilere göre, Kahramankazan sınırlarında ve TUSAŞ’ın yanında 730 hektarlık alanda Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Ankara Sanayi Odası...