24 / 04 / 2024

Ankara Haymana kalkınmada iddalı adımlar atacak

Ankara Haymana kalkınmada iddalı adımlar atacak

Yer altı ve yer üstü zenginliklere sahip olmasına rağmen uzun yıllar kaderine terk edilen Haymana, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından, kalkınmada iddialı adımlar atmaya başladı.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

Çiftçilere müjde! Tarım Bakanı resmen açıkladı! 250 bin TL’lik hibede süre uzatıldı!

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi'ndeki hak sahiplerine, projesini hibe sözleşmesinin imzaladığı tarihten itibaren 2 ay içinde tamamlayamaması durumunda ilave süre verilebilecek.

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Üniversiteli çiftçilere 100 bin TL hibe desteği! Başvuru süresi uzatıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi için başvuru tarihi uzatıldı. Proje kapsamında; üniversitelerin tarım, hayvancılık, ormancılık ve su ürünleri bölümlerinden mezun olan öğrencilerin uygulayacağı projelere 100 bin TL hibe desteği verilecek.

Öğrencilere müjde! 100 bin TL hibe fırsatı! Başvuran alıyor!

Meslek yüksekokulları ile üniversitelerin tarım, ormancılık, gıda ve su ürünleri, hayvancılık bölümlerinden mezun olanların hayata geçireceği projelere 100 bin Türk Lirası hibe desteği verilcek olan Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerisinde başvurular 15 Mart 2022'ye kadar uzatıldı!

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

TOKİ Ankara Kayabaşı 185 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Kayabaşı 185 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana'da 185 yeni konut inşa edecek.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Haymana kalkınmada iddalı adımlar atacak Haberi

Ankara Haymana kalkınmada iddalı adımlar atacak

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, yapılan yatırımlar ve Ankara-Haymana yolunun genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla, ilçenin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Göreve başladığı günden itibaren Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde çalıştıklarını, Haymana'nın girişinden itibaren başlatılan yenileme-düzenleme, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla da ilçenin görünümünün değiştiğini belirten Turgut, "Şehir girişinde vatandaşları karşılayan modern saat kulesi, ilçenin havasını değiştirdi. Yolların düzenli olması, refüj ve bantların yeşillendirilmesi, o şehrin yaşanabilir bir şehir olduğunu gösterir" şeklinde...