19 / 04 / 2024

Ankara Haymana TOKİ

Ankara Haymana TOKİ

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Ankara Haymana TOKİ Evleri'nde toplam 2 adet konut satılıyor. Ankara Haymana TOKİ başvuru 2015...

TOKİ Ankara Haymana kura!

Ankara Haymana 196 Konut Projesi kapsamında yer alan 1 adet B1 tipi Alt Gelir Grubu konut yalnızca engelli kategorisinde satışa sunulan konutun kurası 23 Mayıs 2014 tarihinde bugün çekilecek...

Ankara Haymana TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

TOKİ Ankara Haymana'da 3 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Başvurular 10 Temmuz'da başlıyor...

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. Söz konusu proje için en düşük taksit bedeli 9 bin 703 TL olarak açıklandı.

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Ankara Kayabaşı 185 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Kayabaşı 185 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana'da 185 yeni konut inşa edecek.

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut Haymana başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni sosyal konut Haymana başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Haymana TOKİ 2020 projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ankara Çubuk TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Ankara Çubuk TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 kura çekimi ne zaman yapılacak? Ankara Sincan TOKİ 2019 kura çekilişi detayları...

Ankara Haymana TOKİ Haberi

Ankara Haymana TOKİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca,  Ankara  Haymana Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


Daire tiplerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Ankara Haymana TOKİ projesinde 4 bin TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. 


TOKİ  Ankara Haymana Evleri'nde daire fiyatları 77 bin 699 TL'den başlıyor ve 79 bin 448 TL'ye kadar çıkıyor.Projede taksitler 307 TL ile ödenebiliyor. 


Ankara Haymana TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Ankara Haymana başvuruları 20 Ağustos – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projede  satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. -Temerküz Şube Haymana Şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Satış ilanı için tıklayın

Fiyat listesi için