23 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana'da 185 yeni konut inşa edecek.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren TOKİ, Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek.

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ'nin  Ankara  projesi, Haymana'da hayata geçirilecek.

Ankaralıların yüzünü güldüren  TOKİ  Ankara Haymana projesinde toplam 185 adet konut yer alacak. Projede konutların yanı sıra 4 adet dükkana da yer verilecek.

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

İhale ilanı:
Ankara İli, Haymana İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 185 Adet Konut ve 4 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 16 Ağustos 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ PROJELERİNE BAŞVURU İÇİN HANGİ BELGELER GEREKİYOR?

-Kimlik fotokopisi,

-Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin kredi kullanım haline göre T.C. Emekli -Sandığından edinecekleri “Hak Sahipliği Belgesi”

TOKİ Ankara Haymana projesi için düğmeye bastı!

-Engelli vatandaşlar , Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünün verdiği kimlik kartının fotokopisi ya datam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınansağlık heyet raporunu,

-Emekli olan vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini ya da belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge ya da yazıyı, İbraz edecek.

TOKİ'den 8 ilde 1.972 adet konut satışı!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön