23 / 04 / 2024

ankara İncek Loft kampanya

ankara İncek Loft kampanya

İncek Loft Evleri fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Ankara Gölbaşı - İncek lokasyonunda inşa edilen projede 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabiliyor.

Ankara İncek Loft satılık!

Ankara İncek Loft satılık konut tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Ankara İncek'e Birleşmiş Milletler kampüsü geliyor!

Ankara İncek'teki Diplomatik Yerleşkede BM Binaları İçin Arazi Tahsisi, Tasarımı ve İnşasına İlişkin Protokol”ün onaylanması uygun bulundu.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir?

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuru şartları nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap 2019 başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Ankara İncek 2. Etap TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 112 adet konut bulunuyor.

İncek Ankara’nın en çok gelişen bölgelerinden biri oldu!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Ankara İncek'teki değişimi anlattı...

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları başlıyor!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara İncek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  İncek 2. Etap projesinde yer alan 69 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve stoklarda yer alan 76 konut satışa sunuldu. 

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları!

TOKİ Ankara İncek 2. Etap projesinde yer alan 122 konut açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün başlıyor ve 29 Eylül'e kadar devam ediyor.

Ankara Bulvar Loft Evleri teslim tarihi!

Bulvar Loft Evleri Ankara İncek Gölbaşı'da 37 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor...

Ankara İncek'te yapılan imar değişikliği TBMM'de!

Ankara İncek'te kentsel dönüşüm alanında yapılan imar değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

ankara İncek Loft kampanya Haberi

ankara İncek Loft kampanya

Ankara İncek Loft'ta daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6,5 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 108 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


İncek Loft Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen projede 1.199 tane konut ve 44 tane ticari ünite mevcut.


Dairelerin büyüklükleri minimum 71, maksimum ise 562 metrekare şeklinde tasarlanan İncek Loft Ankara Konutları Akfen İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Proje Ankara'nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek bölgesinde bulunuyor.


Gölbaşı İncek Loft ödeme seçenekleri arasında; yüzde 10 peşinatta, kalan bedelin yüzde 20'si vadelendiriliyor, yüzde 30'u için ara ödeme yapılıyor ve yüzde 40'ı...