20 / 04 / 2024

ankara ışıklar sitesi

ankara ışıklar sitesi

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi'nde yer alan Işıklar Sitesi'ndeki bahçeli villa 7 milyon 255 bin 968 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Balık Hal fiyatları yayımlandı mı? Ankara Hal'inde balıklar ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, diğer deniz ürünleri, dip balık ve iç su balık çeşitlerinin 19 Ekim 2022 balık fiyatları bugün güncellenmedi. Peki, Ankara Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar fiyata satışa çıkarıldı? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Ankara'ya 215 yeni dükkan geliyor! Saray Toplu İşyeri Sitesi 1. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki Ankara Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Ankara Angora Sitesi'nde müteahhit ve ev sahipleri davalık oldu!

Ankara'da iş ve siyaset dünyasının önde gelen çok sayıda ismine ev sahipliği yapan Angora Sitesi sakinleri, haksız bir icra takibiyle karşılaştı. 172 konut için anlaştıkları firma, ev sahiplerini alacaklı iken borçlu durumuna getirdi.

Ankara Yenimahalle'ye galericiler sitesi geliyor!

Ankara'ya ikinci galericiler sitesi geliyor. Yenimahalle İvedik'te inşa edilecek sitenin arsası alındı. 

Gölbaşı Işıklar Sitesi'nde 7.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi'nde yer alan Işıklar Sitesi'ndeki bahçeli villa 7 milyon 255 bin 968 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Kızılca Sanayi Sitesi imar planı askıda!

Ankara Kızılca Sanayi Sitesi ve Çevresine ilişkin 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Keresteciler Sitesi imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kazan ilçesi Keresteciler Sitesine ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Ankara Hurdacılar Sitesi'nin yeni köprüsü tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

Ankara Ankara Sitesi davası 29 Kasım'a ertelendi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara Ankara Sitesi davasının 29 Kasım 2016 tarihine ertelenmesine karar verildi.

Rize Küçük Sanayi Sitesi seneye tamamlanacak!

Rize'nin Çiftekavak mahallesinde yapımı devam eden küçük sanayi sitesi için 15 yıl hisse almakla uğraştıklarını ifade eden Kooperatif Başkanı Süleyman Kalyoncu, "85 dönüm arazı için 2 bin 860 kişiden hisse almak zorunda kaldık" dedi.

Ordu Fatsa'ya yeni sanayi sitesi geliyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Mali Genel Kurulu yapıldı. Başkan Anlayan, sanayi esnaflarının sorunlarının çözüme kavuşması için uğraştıklarını belirtti.

ankara ışıklar sitesi Haberi

ankara ışıklar sitesi

Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mahallesi'nde yer alan Işıklar Sitesi'ndeki bahçeli villa 7 milyon 255 bin 968 TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan taşınmazın ilk ihale tarihi 24 Ağustos 2017 olarak açıklandı. 


Özellikleri : Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar-İmar Mah.Cilt:32, Sayfa No:3099, Ada:243, Parsel:1'de kayıtlı taşınmaz.Taşınmaz Gölbaşı İlçesi, Kızılcaşar Mah. Atılım Caddesi üzerinde kurulu 20 ad. villadan oluşan Işıklar Sitesi içinde bulunmaktadır. Üzerinde bulunduğu 243 ada 1 parselin çevresi duvar üzeri demir korkulukludur. Site girişinde güvenlik kulübesi bulunmakta ve ayrıca villa ve site içi alanlar güvenlik kameraları ile 7/24 izlenmektedir. Bahçesinde muhtelif meyveli ve meyvesiz ağaçlar, süs havuzu ve köpek kulübesi bulunmaktadır. Bina dış cepheleri kültü tuğlası, çatısı şıngıl kaplama, Bina giriş kapısı çift açılır pirinç doğrama,...