18 / 04 / 2024

Ankara kentsel çalışma alanı

Ankara kentsel çalışma alanı

Ankara kentsel çalışma alanında yer alan boş arsa 40 milyon 168 bin 450 liraya icradan satışa çıktı...

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

Vedad Gürgen: 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm çerçevesinde 650 bin bağımsız bölümü yıktık. Bu alınmış iyi bir yol ama halen yetersiz. Bu konuyla ilgili şu anda 264 riskli alanda çalışma yapıyoruz" dedi.

Mansur Yavaş: Afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptık!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 yılının ilk oturumunu gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptıklarını söyledi.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Konut dışı kentsel çalışma alanı nedir?

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında konut dışı kentsel çalışma alanları ile ilgili esaslar yeniden belirlendi. Peki, konut dışı kentsel çalışma alanı nedir?

Regnum Sky Tower İş Merkezi ile verimli çalışma devri başladı!

Ankara’da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında “verimli çalışma” devrini de başlatmış oldu.

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Anatolium Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Anatolium Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Ankara Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Anatolium Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Forum Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Ankara Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Ankara Kurban bayramı çalışma saatleri...

Optimum Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Optimum Ankara, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Ankara Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Ankara Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Trabzon Yemişli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabı onaylandı!

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene'nin çehresini değiştirecek Yemişli Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabını onaylattı. Üstün, Ankara'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

Ankara kentsel çalışma alanı Haberi

Ankara kentsel çalışma alanı

T.C. ANKARA 7.İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA İLANI DOSYA NO: 2011/5149 ES.


Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, evsafı, satış şartları.

Ankara III Yenimahalle ilçesi Ergazi imar Mahallesi Ankara - İstanbul Karayoluna ve Rajiv Ghandl Caddesine cepheli olup, Imann 13811 ada 17 parselini teşkil eden 18683 m2 miktarındaki bos arsa vasıflı taşınmaz, bir borçtan dolayı acık artırma suretiyle satılacaktı. Gayrimenkulün genls evsafı dosyada mevcut bilirkişi raporunda açıklanmıştır.


İMAR DURUMU: 1/1000 ölçekli 84140 no'lu parselasyon planı kapsamında kalan işbu ada parselin E: 1.50, Hmax:serbest olup, (KENTSEL ÇALIŞMA ALANI) kullanımında kaldığı bildirilmiştir.


TAKDİR OLUNAN KIYMETİ: 40.168.450,OO.TL %18 KDV Alıcıya aittir

1- Satış 10/09/2012 günü, saat 14.30 dan 14.40’a kadar Ankara Adliyesi 1. Mezat Salonunda acık artırma sureti ile yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %...