28 / 03 / 2024

Ankara Kızılay Saraçoğlu Mahallesi projesi

Ankara Kızılay Saraçoğlu Mahallesi projesi

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile 364 milyon 250 bin TL'ye imzalandı.

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut projelerinden Ankara Çankaya Saraçoğlu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi ertelendi. Şirketin açıklaması KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesine kimse katılmadı!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nında da yer alan Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinin ihalesi bugün yapıldı. Ancak ihaleye katılım olmadı...

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan Ankara Çankaya'daki Saraçoğlu Mahallesinde yenilenen daire fiyatları belli oldu. Bu kapsamda Emlak Konut GYO, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'ndeki hemen teslim 119 konutu satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satışa çıkardı. E-ihale süreci 25 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek.

Afra Saraçoğlu'nun serumu: AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum kaç lira?

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran karakteriyle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Afra Saraçoğlu rol aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor.

Türk Kızılay, kurban vekaleti bedellerini duyurdu: Yurt içi 5 bin 950 TL, yurt dışı 2 bin 650 TL!

Türk Kızılay'dan yapılan son dakika açıklamasında kurban vekaleti bedelleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu reklamlarında oynadığı serum kaç TL? İşte Afra'nın serumunun fiyatı...

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Seyran rolüyle son dönemin en gözde oyuncularından birisi olan Afra Saraçoğlu, Garnier'ın reklam yüzü oldu ve AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serumun tanıtımında rol aldı.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Afra Saraçoğlu'nun reklamlarında oynadığı Garnier Siyah Serum kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Afra Saraçoğlu, Garnier AHA + BHA Kömür Cilt Kusurları Karşıtı Serum’un yüzü oldu. Garnier’nin yeni ürünü için objektif karşısına geçen Saraçoğlu, güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çekti. 

Türk Kızılay o ilde 426 bin TL'ye 2 adet konut satıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Türk Kızılayı Sakarya Şube Başkanlığı, Sakarya ili, Hendek ilçesi, Kemaliye Mahallesi'nde yer alan 2 adet daireyi satıyor. İşte ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği o ayrıntılar...

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! Türkiye geneli alımlar için hemen başvurabilirsiniz!

Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay iş başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen o sorularını yanıtları...

Ankara Kızılay Saraçoğlu Mahallesi projesi Haberi

Ankara Kızılay Saraçoğlu Mahallesi projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle Ankara'nın merkezi Kızılay'ın Saraçoğlu Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi, 13 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşmişti.

364.2 milyon TL'lik anlaşma

Emlak Konut tarafından ihale edilen Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinin sözleşmesi, Yüklenici Güryapı Restorasyon Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi ile 31 Ağustos 2020 tarihinde imzalandı. İşin sözleşme bedeli ise 364 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Aslına uygun olarak yenilenecek

Konut alanı, ticaret alanı, turizm alanı ve park alanının bulunduğu Saraçoğlu projesi aslına uygun olarak yenilenecekti. Toplam 100 bin 157 metrekare mülkiyet alanına sahip proje 15 Temmuz Kızılay Demokrasi Meydanı'na yakın mesafede bulunuyor. 

Emlak Konut'tan açıklama geldi

Emlak Konut GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada, şu ifadeleri...