24 / 04 / 2024

ankara mamak kura çekilişi

ankara mamak kura çekilişi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap kura çekilişi bugün!

TOKİ Ankara – Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 448 konut satışa sunuldu. Ankara Mamak TOKİ 2. Etap kura çekilişi bugün saat 10:00’ dan itibaren, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek...

Ankara Mamak TOKİ 2. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Ankara – Mamak 2.Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 448 konut satışa sunuldu. Ankara Mamak TOKİ 2. Etap kura çekilişi yarın saat 10:00’ dan itibaren, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Merkezinde yapılacak...

Ankara Mamak TOKİ 'de 4 bin lira peşinatla! Başvurular 24 Ekim 'de!

Ankara Mamak TOKİ 'de 4 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ankara Mamak TOKİ 2. Etap Alt Gelir Grubu başvuruları 24 Ekim 'de başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta 396 konut satıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde toplamda 396 adet daire kura çekilişi ile satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 174 bin 604 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi yarın yapılacak!

Ankara Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi 1. Etap Kentsel Yenileme projelerinin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Ankara Mamak'ta 273 daire satıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge'de alt gelir grubu ve standart konut projesi olarak toplamda 273 adet daireyi kura ile satışa sunuyor. Projelere yapılan başvuru konut sayısından az olduğu için kura çekimi yapılmayacak.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren kura tarihi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren kura tarihi 15 Ağustos 2017 olarak belirtiliyor. Toplamda 88 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 209 bin 766 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 2. Bölge AGG kura çekilişi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 2. Bölge AGG kura çekilişi 15 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak. 8 adet 1+1, 177 adet 2+1 dairenin yer aldığı projede fiyatlar 78.945 TL ile 153.090 TL arasında değişiyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk sözleşme imzalama tarihi!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk sözleşme imzalama tarihi bugün başlıyor ve 29 Nisan 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projenin kura çekilişi 18 Nisan Pazartesi günü yapıldı.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi sonuçları bugün açıklandı. Ödemelere göre 120 aya varan vade sağlanan proje TOKİ Ankara Mamak 'ta daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi bugün!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk kura çekilişi bugün yapılacak. Taksitlerin 964 TL' den başladığı TOKİ Ankara Mamak projesinde ödemelere göre 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları bugün başladı!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları bugün başladı. Aylık taksitlerin 964 TL'den başladığı projede toplamda 66 adet konut kura yöntemiyle satışa çıkarıldı. Projede ödemelere göre 120 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları yarın başlıyor!

Konutların tiplerinin 3+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde kura çekilişi 18 Mart 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk başvuruları 24 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Konutların 3+1 şeklinde tasarlandığı projede 66 adet konut kura yöntemiyle satışta. Projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta 832 TL taksitle!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta 832 TL taksitle satışa çıkarılıyor. Toplamda 66 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 133 bin 192 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru bedeli iadesi!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru bedeli iadesi 7 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak. Kura çekilişi dün gerçekleşen projede 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

ankara mamak kura çekilişi Haberi

ankara mamak kura çekilişi

Sosyal belediyecilik ilkesiyle Ankara'da kentsel dönüşüm ve toplu konut anlayışını bir adım öteye taşıyan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehre yakışır kaliteli ve sosyal donatı alanlarına sahip konutları hak sahiplerine kazandırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında daha önce Belediye Meclisi kararıyla sözleşme dışı bırakılan daireler hak sahiplerine kura çekilişiyle daha erken olarak teslim edilecek. Noter huzurunda yapılacak kura çekilişi, bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 09.30’da ve 10.30’da gerçekleştirilecek.

BÜYÜKŞEHİR’DEN KONUT MAĞDURLARINA ALTERNATİF ÇÖZÜMLER

Senelerdir Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim alanındaki konutlarına kavuşmayı bekleyen vatandaşlara modern ve yaşanabilir alanlar sunmayı hedefleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, konut mağdurlarına alternatif çözümler de üretiyor.

Kentsel dönüşüm alanı içerisindeki 58 daire daha önce sözleşmesi yapılmış fakat konutunu teslim almamış...