24 / 04 / 2024

Ankara markalı konut projesi

Ankara markalı konut projesi

Türkiye'de başlayan kentsel dönüşüm atağı Ankara'ya da sıçradı. Ankara kentsel dönüşüm ve markalı konut projeleriyle yeni bir çehreye kavuşuyor.

Markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe belli oldu!

Gayrimenkul sektörünün lider analitik veri sağlayıcısı REIDIN merakla beklenen '2023 yılı Markalı Konut Projeleri Aidat Raporu'nu yayınladı. İşte markalı konut projelerinde aidat rekortmeni ilçe...

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Konut fiyatları bir yılda yüzde 99.43 yükseldi! Markalı konut satışları arttı mı?

“REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi” Kasım 2022 sonuçları belli oldu. Peki markalı konut fiyatları Kasım'da ne kadar arttı? İşte ayrıntılar...

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin detayları belli oldu! TOKİ Ankara 2022 başvuru şartları neler? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları açıklanan TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sosyal konut projesinin detayları resmen netleşti. Peki TOKİ Ankara sosyal konut (ucuz konut) projesinin şartları neler? TOKİ Ankara sosyal konut projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da konut sektörü büyüyor! Satışlar katlandı! 

Fırat Life COO’su Ahmet Fırat, Ankara'daki konut satışlarıyla ilgili konuştu. İşte Ahmet Fırat'ın o değerlendirmeleri...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'da konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Merkez Ankara projesinin tüm detayları...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Temmuz 2021 sonuçları da açıklandı. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip evler satıldı?

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Nisan 2021 verilerine göre; Nisan 2021'de fiyatlar, bir önceki aya göre yüzde 0.19, 2020'nin aynı dönemine göre ise yüzde 6.03 oranında yükseldi. Markalı konut satışlarının yüzde 6.24'ü yabancılara yapıldı.

Ankara markalı konut projesi Haberi

Ankara markalı konut projesi

ANKARA kentsel dönüşüm projeleri ve yeni markalı konutları ile yeni bir çehreye kavuşuyor. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Ankara Bölge Müdürü Zeynel Akkaya, son 10 yıllık dönemde Ankara’da gayrimenkul sektörü açısından oldukça önemli projeler gerçekleştirildiğini söyledi. Büyük ölçekli kentsel dönüşüm projelerinin tam sıra peş peşe gerçekleştirilen konut, alışveriş merkezi, otel, ofis projeleri ve kamu yatırımları ile şehrin önemli bir gelişim sürecine girdiğim belirten Akkaya, “Son zamanlarda orta ve üst kesime hitap eden ofis ve işyeri projeleri oldukça önem kazandı. Eskişehir Yolu, Konya Yolu üzeri, Söğütözü, Çukurambar ve Balgat bölgelerini de kapsayan alan, Ankara’nın yeni merkezi iş alanı olarak tanımlanmaya başladı. Bu bölgelerde var olan binaların doluluk oram yüksek seviyelerde olup, inşaat halindeki...