26 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent Konutları

Ankara Mebuskent Konutları

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara'da Mebuskent’in bulunduğu bölge eğitim üssü oluyor!

Aymor Grup tarafından hayata geçirilen Mebuskent’in de bulunduğu Çakırlar Karacakaya Bölgesi, civarda yoğunlaşan ve çoğalmaya devam eğitim kurumları ile şimdiden Ankara’nın belli başlı eğitim üslerinden biri.

Ankara Mebuskent konutları küçük Kopenhag olarak anılıyor!

AYMOR Grup tarafından gerçekleştirilen başkentin en prestijli konut projelerinden Mebuskent, bisiklet kullanımını destekleyen tasarımı ve dev parkuruyla şimdiden 'Küçük Kopenhag' olarak anılıyor.

Ankara Mebuskent projesi için geri sayım başladı!

Türkiye'nin en yeşil konut projesi Mebuskent'te geri sayım başladı. Proje, hobi bahçeleri, hayvan dostu parkları ve geniş ağaçlık alanlarıyla şimdiden doğal yaşam sevenlerin gözbebeği haline geldi.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Ankara Mebuskent Konutları'nda 390 bin TL!

Başkent’in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor.Ankara Mebuskent Konutları'nda fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Ankara Eserkent Konutları'na yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Eserkent projesinde başvurular devam ediyor. Eserkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği konutular için son başvuru tarihi 15 Ocak.

Ankara ihtiyaç konutlarının şartları belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB)  tarafından maddi durumu iyi olmayan evli çiftlere ve 65 yaş üstü vatandaşlara kiralanacağı Mamak 400 konut için şartlar belirlendi. 

Ankara nitelikli konutlarıyla yükseliyor!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, Ankara’da konut sektörünün gelişimine devam ettiğini söyledi. Erdal “Ankara nitelikli konutları ile yükselmeye devam ediyor” diye konuştu.

TOKİ Ankara Sincan Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sincan’da yaptırılacak 541 adet konutun ihalesi gerçekleştirildi

Ankara’da konutun ortalama geri dönüş süresi 16 yıl!

Ankara genelinde konutların geri dönüş süresinin ortalama 16 yıl olduğu görülüyor. Endeksa verilerine göre Ankara’da 2+1 konutların geri dönüş süresi ortalama 13 yıl iken, 3+1 konutlarda bu oran 19 yıl olarak belirleniyor.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Ankara Hanzade Konutları iletişim!

Toplam 61 daireden meydana gelen Aksa İnşaat Hanzade Konutları'nda anahtar teslimler hemen yapılıyor. Ankara Hanzade Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat!

TOKİ Ankara Ayaş Konutları fiyat listesine göre 76 bin 900 TL'den başlıyor. Projede taksitler 376 liradan başlıyor.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Ankara Mebuskent Konutları Haberi

Ankara Mebuskent Konutları

Başkentin yeni gözde yaşam bölgesi Karacakaya’da “Şehir içinde koca bir şehir” olarak kurulan Mebuskent, öngörülen sürede tamamlanma aşamasına gelmiş bulunuyor. Özellikle yüksek rakımlı ve bol oksijenli lokasyonu, rekor yeşil alan oranı, yatay yapılaşmanın ağırlıkta olduğu mimari konsepti ve bisikletli yaşamı özendiren alt yapısı, sektörde önemli yeniliklerin öncüsü olan bu projenin en çok dikkat çeken özellikleri... 


-5-6 bin kişi taşınacak… 

Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek. Yatay yapılaşmanın ağırlıkta olduğu Mebuskent, 332 villa ve 10 bloktan oluşuyor. Projede, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Teslimlerin ardından taşınmalarla Mebuskent’in kısa bir süre içinde 4-5 bin kişilik bir nüfusa erişmesi bekleniyor. Mebuskent projesi şimdiden, Karacakaya’nın yeni gözde...