18 / 04 / 2024

Ankara Niğde Otoyolu 2. kesimi ne zaman açılacak

Ankara Niğde Otoyolu 2. kesimi ne zaman açılacak

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 2. kesimini 150 kilometre olarak 29 Ekim tarihinde açmayı planladıklarını söyledi.

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Ankara-Niğde Otoyolu TBMM gündeminde!

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Niğde-Ankara Otoyolu hizmete açıldı! 

Niğde-Ankara Otoyolu'nun ikinci kesim açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı katılımıyla hizmete açıldı. 

Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamı hizmete açılıyor!

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından birinci ve üçüncü kesimleri hizmete açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu defa 113 kilometrelik otoyol ve 39 kilometrelik bağlantı yollarından oluşan ikinci kesimi de hizmet verecek.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla birinci ve üçüncü kesimleri 4 Eylül'de törenle açılan Ankara-Niğde Otoyolu'nun, ikinci kesimi de yarın hizmete açılacak.

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi TBMM'de!

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu'nun ikinci kesimi ne zaman açılacak?

Ankara-Niğde Otoyolu’nun 105 kilometrelik Ankara-Acıkuyu Kavşağı arası Vinci kesimi ile 57 kilometrelik Alayhan Kavşağı-Gölcük Kavşağı arasındaki 3’üncü kesimi hizmete açıldı. Otoyol tamamlandığında Ankara-Niğde arası 2 saat 22 dakikaya inecek...

Ankara-Niğde Otoyolu 2. kesimi 29 Ekim'de tamamlanacak!

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun 2. kesimini 150 kilometre olarak 29 Ekim tarihinde açmayı planladıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara-Niğde Otoyolu paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu'nun birinci ve üçüncü kesimlerinin hizmete açıldığını söyledi ve "Yol medeniyettir anlayışıyla ülkemize ulaşımda çağ atlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Ankara-Niğde Otoyolu hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘akıllı’ sistemlerle donatılan Ankara-Niğde Otoyolu’nun 178 kilometrelik kesimini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Ankara Niğde Otoyolu 2. kesimi ne zaman açılacak Haberi

Ankara Niğde Otoyolu 2. kesimi ne zaman açılacak

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Niğde'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bor terminal kavşağı, Niğde-Kayseri kara yolu Ata Sanayi geçidi, yapımı süren Tepeköy-Çiftlik yolu şantiye alanını ve Ankara-Niğde Otoyolu Niğde gişelerini ziyaret etti, çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, daha sonra Ankara-Niğde Otoyolu Niğde gişelerine giden Bakan Karaismailoğlu, yetkililerden bilgi aldı, çalışmaları süren 2. kesimden araçla geçerek incelemeler yaptı.

Bakan Karaismailoğlu, burada gerçekleştirdiği açıklamada da otoyolun 2. kesimini 150 kilometre olarak 29 Ekim tarihinde açmayı planladıklarını belirterek, "Konforu, standartları yüksek, güvenliği en üst noktada olan bir yoldan bahsediyoruz. Bu aksın tamamlanmasıyla Ankara'dan Niğde ve Şanlıurfa'ya kadar uzanan uluslararası bir otoyol ağının ülkemiz içindeki önemli kısmı tamamlanmış oldu. Ankara-Niğde Otoyolu'nun tamamlanmasıyla yaklaşık 1 milyar...