25 / 04 / 2024

Ankara otelleri doluluk oranı

Ankara otelleri doluluk oranı

Ankara'da bir yıldır seçim turizmi yaşandığını söyleyen JW Marriott Ankara'nın yatırımcısı Ali Özdoğan, "Bu dönemlerde % 90 doluluğu yakalıyoruz" dedi..

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Ankara'nın 1.5 yıllık içme suyu var!

Ankara'ya da kasım ortalamalarına göre bu yıl kasım ayında 10 kat az yağış düşmesine rağmen, kentin barajlarındaki doluluk oranı, son 4 yılın en yüksek seviyesinde bulunuyor.

İstanbul baraj doluluk oranları Eylül 2015!

İstanbul'daki barajlarda ortalama doluluk yüzde 64,76, Ankara'da yüzde 40,08 olarak ölçüldü. Başkentteki barajların ortalama doluluk oranı ise yüzde 40,08 olarak kayıtlara geçti.

Baraj doluluk oranları 6 Ağustos 2015!

İstanbul'daki barajlarda doluluk yüzde 76,32, Ankara'da yüzde 44,94 olarak ölçüldü. Ankara'daki barajlardan Elmadağ Kargali yüzde 99,36'lık oranıyla kentin en çok su toplayan baraj oldu.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Barajlardaki doluluk oranı geçen seneye göre arttı!

İçme suyu barajlarında, İstanbul'da yüzde 87,8, Ankara'da yüzde 39,6, İzmir'de yüzde 89,7 ve Bursa'da yüzde 93,6 doluluk oranına ulaşıldı.

İstanbul baraj doluluk oranı yüzde 87,67 oldu!

İstanbul'daki barajlarda doluluk yüzde 87,67, Ankara'da yüzde 47 olarak ölçüldü. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile belediyelerin su ve kanalizasyon idarelerinden derlediği bilgiye göre, İstanbul'daki barajların doluluk oranı;

İstanbul baraj doluluk oranları 12 Mayıs 2015!

İçme suyu barajlarında, İstanbul'da yüzde 94,9, Ankara'da yüzde 36,5, İzmir'de yüzde 91 ve Bursa'da yüzde 98,5 doluluk oranı ulaşıldı.

Ankara turizmine seçim dopingi!

Ankara'da bir yıldır seçim turizmi yaşandığını söyleyen JW Marriott Ankara'nın yatırımcısı Ali Özdoğan, "Bu dönemlerde % 90 doluluğu yakalıyoruz" dedi. Artan doluluk oranları turizmcileri sevindirdi...

Ankara baraj doluluk oranları yüzde 45'e ulaştı!

Ankara’da etkili olan kar yağışı Başkent’e su sağlayan barajların yüzünü güldürdü. ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, son yağışlarla birlikte barajlardaki doluluk oranının yüzde 45’ler seviyesine ulaştığını söyledi.

Anemon Ankara Otel hizmete girdi!

Yerli otel zinciri Anemon Otelleri'nin 83 oda ile hizmet vermeye başlayan yeni oteli Anemon Ankara Otel Ankara'da Bakanlıklar bölgesinde açıldı.

Ankara otelleri doluluk oranı Haberi

Ankara otelleri doluluk oranı

Ankara'da bir yıldır seçim bereketi yaşanıyor. Önce belediye ardından Cumhurbaşkanlığı seçimiyle hareketli günler geçiren Ankara, şimdi de 7 Haziran'a kilitlendi. Seçim hareketinin bereketinden en büyük payı ise turizm sektörü aldı. Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve JW Marriott Ankara otelinin yatırımcısı Ali Özdoğan, Ankara'da seçim turizminin yaşandığını söyledi. Özdoğan, "Özellikle milletvekili aday adaylarının belirlendiği mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre doluluğumuz yüzde 30 arttı" dedi. Ankara'nın turizmden yeterli oranda pay alamadığını vurgulayan Özdoğan, otellerinin yıllık doluluk ortalamasının yüzde 50 olduğunu kaydetti. Özdoğan, "Ancak bu aday adaylığı döneminde yüzde 80-90 doluluk oranlarını yakaladık. Otelimizde küçük ve kalabalık gruplar için farklı büyüklüklerde toplantı salonlarımız var. Buralar siyasi hareketin etkisiyle birçok toplantıya ev sahipliği yapıyor" diye konuştu. JW Marriott Ankara Genel...