19 / 04 / 2024

ankara Podium avm mağazalar

ankara Podium avm mağazalar

'SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi Anonim Şirketi'nin toplam 140 Milyon Euro’luk yatırımı ile 2015 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak Podium Alışveriş Merkezi Ankaralılarla buluşmaya hazırlanıyor...

Ankara Podium AVM hizmete girdi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin devasa yatırımları ve yaptığı hizmetlerle Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden biri haline gelen Yenimahalle ilçesi, sanayi ve ticaretin de kalbinin attığı yer oldu.

Podium Ankara AVM kapılarını açtı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. tarafından 450 milyon TL düzeyinde yatırımla hayata geçirilen Podium Ankara Alışveriş Merkezi, Ankaralı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Ankara Podium AVM açıldı!

Her gün yeni bir iş kapısının açıldığı Yenimahalle'de toplam 450 milyon liraya mal olan ve en az 2 bin kişiye iş ve aş kapısı olacak olan Podium Alışveriş, İş ve Yaşam Merkezi hizmete girdi.

Kiğılı Ankara Podium AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor. Yurt içinde 67 şehirde 225 mağaza met veren Kiğılı, Ankara'daki 20. mağazasını Podium AVM'de açtı.

Ankara MIPIM'de 4 projesini tanıttı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) ve Ankara Büyükşehir Belediyesi fuarda 4 dev projeyi sergiledi. ATO standda Ankapark, Ankara Fuar ve Kongre Merkezi, Podium AVM ve Otonomi projesini tanıttı..

Ankara Podium AVM Ekim'de açılacak!

Ankara'nın Yenimahalle bölgesinde hayata geçirilen Podium AVM projesinin kaba inşaatı tamamlandı, ince işçiliğinin de yüzde 80'i bitmiş durumda. Ekim ayında açılacak olan proje 188 adet mağaza bulunuyor.

Ankara Podium AVM 140 milyon Euro'luk yatırım bedeli ile yükseliyor!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi AŞ 140 Milyon Euro 'luk yatırımla Ankara'da hayata geçirilen Podium Alışveriş Merkezi, 2015 yılının 3'üncü çeyreğinde ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Ankara Podium AVM, İstanbul'da görücüye çıktı!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. yatırımı ile Ankara'da hayata geçirilen ve 140 milyon avroya malolan Podium AVM, 2015'in üçüncü çeyreğinde ziyaretçileriyle buluşacak.

Ankara Podium AVM 2015'in 3’üncü çeyreğinde açılacak!

Podium SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi AŞ'nin 140 milyon euro yatırımla başkent Ankara'da hayata geçirdiği Podium Alışveriş Merkezi'nin, 2015 yılının 3'üncü çeyreğinde açılması planlanıyor...

Podium Alışveriş Merkezi 2015 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak!

SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi A.Ş. yatırımı ile Ankara’da hayata geçirilen Podium Alışveriş Merkezi, 2015 yılının 3 ’ üncü çeyreğinde ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor...

Kırıkkale Podium AVM 9 Mayıs'ta açılıyor!

Kırıkkale merkezinin batısında, Ankara, Çorum, Yozgat ve Kırşehir yönündeki yolların kesiştiği noktaya 1 kilometre mesafede bulununan Kırıkkale Podium Alışveriş Merkezi 9 Mayıs 2014 Cuma günü kapılarını açıyor...

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

ankara Podium avm mağazalar Haberi

ankara Podium avm mağazalar

'SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi Anonim Şirketi'nin toplam 140 Milyon Euro’luk yatırımı ile 2015 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak Podium Alışveriş Merkezi Ankaralılarla buluşmaya hazırlanıyor.


Ankara Yenimahalle'de açılacak olan, toplam 172 bin metrekarelik alana sahip Podium Alışveriş Merkezi’nde, diğer AVM’lerden farklı olarak, her mağaza yeni ve farklı bir konseptle ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Alışveriş merkezinin lansmanı, 3 Haziran 2014, Salı günü Four Seasons Hotel İstanbul’da...