25 / 04 / 2024

Ankara Polatlı arsa satışı

Ankara Polatlı arsa satışı

Ankara İli, Polatlı İlçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan 2 katlı Alışveriş Merkezi satışa çıkarılıyor. Ankara Polatlı'daki AVM için 6 Nisan Cuma gününe kadar teklifler alınacak. 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara Polatlı'da 687 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü başkentte yer alan arsayı 687 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 3 Ocak tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 40 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış bedeli 40 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan başkentte 96 bin TL'ye satılık arazi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış bedeli 96 bin TL olarak açıklandı.

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Başkentte 21 adet 2+1 daire satılıyor! Ev alacaklara müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara Polatlı'da yer alan 21 adet 2+1 daireyi satıyor. Peki Ankara Polatlı'daki konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Ankara'da arsa alacaklara müjde! Keçiören'deki 9 arsa satılıyor! 

Ankara Keçiören Belediyesi, Ankara ili, Keçiören ilçesinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Peki Keçiören'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Başkentte imarlı iki arsa satılacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara Akyurt'ta yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 10 Mart 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak! İhalesi 8 Mart'ta!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, Ankara Sincan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 2 bin 662 metrekare alana sahip. 

Ankara Polatlı arsa satışı Haberi

Ankara Polatlı arsa satışı

Ankara İli, Polatlı İlçesi, Zafer Mahallesi'nde bulunan Alışveriş Merkezi satışa sunuluyor. 2 katlı Alışveriş Merkezi'nin arsa büyüklüğü 15 bin 58 metrekare olarak belirlendi. 

AVM kullanımlı ruhsatlı ve iskanlı bina bulunmakta olup, konu gayrimenkul üzerinde herhangi bir hukuki kısıtlama bulunmuyor. Satışa konu olan AVM için ihale kapalı zarf teklif alma yöntemi ile yapılacak. Tekliflerin 6 Nisan Cuma gününe kadar verilmesi gerekiyor. 

Yer Bilgileri:
Zemin üstü (tek kat): 5680 brüt metrekare, yükseklik 6,40 metre
Zemin altı kullanım: 615 brüt metrekare

Güncel İmar Durumu:
Fonksiyon: Kentsel servis alanı
KAKS (Emsal): 2,00
Hmax: 24,50 metre