29 / 03 / 2024

ankara satılık ev

ankara satılık ev

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Ankara'nın göbeğinde 4+1 daire ihale ile satılıyor! Sakın kaçırmayın...

Ostim Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne ait Ankara'nın Çankaya ilçesinde konumlanan 4+1 daire satışa sunuldu. İşte detaylar...

Milli Emlak Müdürlüğü Ankara'da 62 adet kamu konutu satacak!

Milli Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Sincan ilçesi, Ahi Evran, Kızılay Yücetepe Mahallesinde yer alan toplam 62 adet konutu ihale ile satacak.

Ankara'da 19.6 milyon TL'ye satılık 95 taşınmaz!

Ankara Keçiören, Altındağ, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 95 taşınmaz 19 milyon 60 bin TL'ye satışa çıkarıldı...

Ankara Kuzu Effect satılık ev!

Ankara Kuzu Effect satılık ev fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 186 bin 393 metrekareden meydana gelen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

West Gate Residence Ankara satılık ev!

West Gate Residence Ankara satılık ev fiyatları 185 bin TL'den başlıyor. Toplamda 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazasından oluşan proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimlerinin 2017 sonunda yapılması planlanıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara satılık!

33 kat tek blok şeklinde yükselecek olan proje 150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek. Kuzu Grup Kumru Ankara satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev!

Inİstanbul Lokal İş GYO Nef satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede 120 ay vadeli banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor.

Manzara Adalar Kartal satılık ev!

Manzara Adalar Kartal satılık ev fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İş GYO imzası ile inşa edilen proje D-100 Karayolu'na 4 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Tuzla Lokum Evler satılık ev!

Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta olan projede konutların alanları 64.9 ile 102.87 metrekare arasında değişiyor.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale satılık ev!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede dükkan alanları 100 metrekareden oluşuyor. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık ev!

Evora İstanbul Tuzla satılık ev fiyatları 167 bin TL'den başlıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 0,39 faizle 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Denizli Aqua City satılık ev!

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Denizli Aqua City satılık ev tipleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor.

Kurtköy W Roof satılık ev!

Daire alanlarının 68 metrekareden başladığı projede ödemelere göre banka kredisi ile vadelendirme uygulanıyor. Kurtköy W Roof satılık ev tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

ankara satılık ev Haberi

ankara satılık ev

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsa satışa sunuluyor. 

Ankara Beypazarı'nda yer alan ahşap ev ve arsası için satış ihalesi açık teklif usulü ile 24 Ekim 2022 tarihinde saat 14:08'de gerçekleştirilecek.

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından satışı yapılacak ahşap ev ve arsası, Beytepe Mahallesi 1437 ada 7 parselde yer alıyor. Gayrimenkulün büyüklüğü 856 metrekare olarak belirlendi. 

Ankara Beypazarı'nda yer alan ahşap ev ve arsasının geçici teminat bedeli 60 bin 900 Türk Lirası olarak belirlendi. Gayrimenkulün fiyatı ise 2 milyon 30 bin Türk Lirası şeklinde açıklandı.

İşte Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından gayrimenkul satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

İ L A N
BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesine ait İlçenin Beytepe Mahallesi 1437 ada...