24 / 04 / 2024

ankara Şehri Mebuskent

ankara Şehri Mebuskent

Şehri Mebuskent 'te fiyatlar 100 bin lira ile 391 bin lira arasında değişiyor, Şehri Mebuskent projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Çok yüksek binalarla şehri boğmamak gerekiyor!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “ Çok büyük binalarla şehri boğmamak gerekiyor” dedi.

Ankara’daki konut satışları hızla artıyor!

Yılın ilk 9 aylık döneminde Ankara’da, geçen yıla göre yüzde 12.2’lik artışla, 111 bin 363 konut satışı gerçekleşti. Ankara bu performansıyla 174 bin 606 konutun satıldığı İstanbul’un ardından Türkiye'nin en fazla konut satışı gerçekleştiren ikinci şehri oldu.

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Ankara Şehri Yaren Konutları fiyatları!

Ankara Şehri Yaren Konutları fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2020 yılında konut teslimleri yapılacak olan Şehri Yaren Konutları'nda ticari alanlara da yer veriliyor...

Şehri Yaren Konutları'nda 270 bin TL'ye!

Özyön İnşaat imzası taşıyan Şehri Yaren Ankara projesinde ev fiyatları 270 bin TL’den başlıyor 378 bin TL’ye kadar çıkıyor...

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Ankara Kahramankazan 12 Yıldız Şehri ödülünü kazandı!

Kahramankazan Belediyesi, 12 Yıldız Şehri ödülünü kazanarak Avrupa'nın yıldız kentleri arasına girmeyi başardı.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

ankara Şehri Mebuskent Haberi

ankara Şehri Mebuskent


Şehri Mebuskent projesi Ankara Batıkent 'te 400 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Aymor Grup imzası taşıyor.


10 blok halinde yükselen Şehri Mebuskent 'te 632 adet dairenin yanı sıra 332 adet villa bulunuyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.





Konut fiyatlarının 100 bin lira ile 391 bin lira arasında değiştiği Şehri Mebuskent projesi kapsamında yer alan villalar henüz satışa çıkmadı.


24 ay sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olunabilen Şehri Mebuskent 'te; 5 bin metrekarelik alışveriş merkezi, yüzme havuzu, golf sahası, spor alanları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, botanik park ve güvenlik hizmet mevcut.



Ankara, Batıkent Çakırlar'da yaşama geçirilen projenin teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Telefon: 444 37 98

Web adresi: http://sehrimebusan.com

Ceren...