24 / 04 / 2024

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 



Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi Mesbukent'te sona yaklaşıldı. Mebuskent'te yaşam başlarken, kalan az sayıdaki daire ve villa için “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası başlatıldı. 

 

332 villa ve 10 bloktaki 652 daire olmak üzere toplam 934 konuttan meydana gelen  Ankara  Mebuskent projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Mebuskent, bölgedeki gelişmiş ulaşım imkânları sayesinde Ankara’yı bir uçtan diğer uca bağlayan güzergâhlara sadece 25 dakika mesafede yer alıyor. 

 

Mebuskent içinde 2.000 metrekarelik bir spor kompleksi, sauna-Spa hizmeti ve Türk hamamı, botanik parkı, 13.650 metrekarelik golf sahası da bulunuyor. Projede ayrıca yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.

 

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ankara’nın yeni cazibe merkezi Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen projede yüzde 5’lik peşin ödeme ile daire ve villalara sahip olabileceklerini, kalan tutar için kişiye özel ve cazip ödeme planlarını devreye alacaklarını de aktardı. 

 

www.mebuskent.com


Geri Dön