18 / 04 / 2024

Mebuskent fiyatları

Mebuskent fiyatları

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent’te ayda 765 lira taksitle konut!

Başkent’te Batıkent Çakırlar Bölgesi’nde yer alan Mebuskent’te, 120 ay sıfır faizin yanısıra, 2+1 daireler 153 bin lira, aylık taksitler de 765 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Mebuskent'e evcil hayvan parkı yapılacak!

Türkiye’nin yeşil alanı en büyük konut projesi olan Mebuskent yerleşkesi içindeki evcil hayvan parkında her aile sorunsuz biçimde kendi hayvanını besleyip barındırabilecek.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faizlik bahar kampanyası!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “Çift maaşlı bir aile, yıllarca kira ödemek yerine kampanyamızdan faydalanıp, 4-5 yıl sonra neredeyse kira bedeline Mebuskent’te lüks yaşama sahip olabilecek” dedi.

Mebuskent projesinde 602 daire ve 332 villa var!

Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, HSN inşaat, Taşpınar ve Niğde Pazarı firmalarının ortaklığıyla kurulan Aymor Grup'un projelendirdiği Mebuskent'in özelliklerini Kürşat Ayhan anlattı.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Mebuskent Karacakaya ödeme planı!

Mebuskent Karacakaya Ankara projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Mebuskent Evleri Ankara projesi bu yılın sonunda teslim edilecek...

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Mebuskent'te 765 lira taksitle yeni ev!

Aymor Grup, Mebuskent projesiyle küçük birikimleriyle ev sahibi olmayı hayal edenlere 153 bin liradan başlayan fiyatlar ve 765 liradan başlayan taksitlerle evsahibi olma imkânı sunuyor.

Mebuskent'te daireler 153 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mebuskent, küçük birikimleriyle ev sahibi olmayı hayal edenlere 153 bin liradan başlayan fiyatlar ve ayda 765 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkânı sunuyor.

Mebuskent projesinde 153 bin TL'ye daire!

“Sıfır faizle 120 ay vade” kampanyasını sürdüren Mebuskent, küçük birikimleriyle ev sahibi olmayı hayal edenlere 153 bin TL’den başlayan fiyatlar ve ayda 765 TL’den başlayan kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma imkânı sunuyor.

Ankara Mebuskent Konutları'nda 390 bin TL!

Başkent’in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor.Ankara Mebuskent Konutları'nda fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Mebuskent'te yüzde 10 indirim!

Başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya’da inşa edilen Mebuskent, katıldığı Ankara Emlak Fuarı boyunca daire fiyatlarında yüzde 10 indirime gidecek.AYMOR Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgil ibilgi verdi.

Şehri Mebuskent 'te 100 bin liraya 1+1! 24 ay 0 faiz!

Şehri Mebuskent 'te fiyatlar 100 bin lira ile 391 bin lira arasında değişiyor, Şehri Mebuskent projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Emlak fiyatları artacak mı?

HaberTürk Gazetesi'nden Yiğit Bulut, bugünkü köşesinde "Emlak fiyatları 'artacak' ama bu hatalara dikkat" başlıklı yazı yazdı

Hırvatistan'da emlak fiyatları düşmeye devam ediyor

Hırvatistan'da emlak piyasasında fiyatlar son dört aydan bu yana düşüşünü sürdürüyor

İngiltere'de ev fiyatlarındaki düşüş yatırım fırsatı oldu

Taçlan Topal, Türk firmalarının, krizde İngiltere'deki emlak fiyatlarının düşüşünü fırsat olarak gördüklerini söyledi

Kriz caddelerin metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Küresel ekonomik kriz, dünyanın en pahalı alışveriş caddelerindeki metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Mebuskent fiyatları Haberi

Mebuskent fiyatları

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi Mesbukent'te sona yaklaşıldı. Mebuskent'te yaşam başlarken, kalan az sayıdaki daire ve villa için “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası başlatıldı. 

332 villa ve 10 bloktaki 652 daire olmak üzere toplam 934 konuttan meydana gelen Ankara Mebuskent projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Mebuskent, bölgedeki gelişmiş ulaşım imkânları sayesinde Ankara’yı bir uçtan diğer uca bağlayan güzergâhlara sadece 25 dakika mesafede yer alıyor. 

Mebuskent içinde 2.000 metrekarelik bir spor kompleksi, sauna-Spa hizmeti ve Türk hamamı, botanik parkı, 13.650 metrekarelik golf sahası da bulunuyor. Projede ayrıca yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ankara’nın yeni...