26 / 04 / 2024

ankara Teksti̇lci̇ler Si̇tesi̇

ankara Teksti̇lci̇ler Si̇tesi̇

ATO Başkanı Gürsel Baran ile yönetim kurulu üyeleri, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile Ankara Ti̇caret Odası, Ankara'da Teksti̇lci̇ler Si̇tesi̇ kurulması i̇çi̇n harekete geçti̇.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı!

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı. Ofis ve dükkanlarda yüzde 20 KDV avantajı ile sıfır faiz, 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. 

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

Motorine 67 kuruş zam geldi! Sürücüler hemen yeni fiyatlara bakın! Benzin, motorin, LPG hangi ilde kaç TL?

Sürücüler merakla, İstanbul, Ankara, İzmir'deki akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Peki son dakika akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte BP, Opet, Total, PO, Shell 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

TOKİ Ankara satışları resmen başladı! TOKİ'den başkentlilere büyük müjde! 110 bin liraya hemen teslim 2+1 ve 3+1'ler!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon hemen teslim konutları satışa çıkardı. İşte detaylar...

ÖİB'den Ankara'daki 4 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme kapsamında yer alan Ankara'daki bazı taşınmazların satışı onaylandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından konuyla ilgili tebliğler, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Nokta Ankara güncel fiyat!

Türk Yapı imzasıyla yükselen Nokta Ankara projesinde, 3 blok yer alıyor. Nokta Ankara'da 4+1'ler 5 milyon 550 bin TL'den başlıyor...

Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara projesinde, 3 blok bulunuyor. Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor...

Ankara'da kira fiyatlarına tayin etkisi!

Ankara'da özellikle Dikmen ve Öveçler ile Batıkent bölgelerine tayinlerin artmasıyla ilçede kira fiyatları tavan yaptı. 

Ankara'da arazi usulsüzlüğü nedeniyle 13 kişi tutuklandı!

Ankara'da düzenlenen arazi soruşturması kapsamında 3'ü muhtar, 7'si kamu görevlisi olmak üzere 13 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak tasarlandı. Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Ankara-Çankaya projesinden 3.4 milyon TL'lik satış!

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara-Çankaya projesinden, C Blok 23 no'lu bağımsız bölümün, satış bedelinin 1 milyon 100 bin TL'si peşin, kalan bedeli ise takip eden on ay içerisinde taksitler halinde tahsil edilmek üzere 3 milyon 474 bin 576 TL bedelle satılmasına karar verdi.

ankara Teksti̇lci̇ler Si̇tesi̇ Haberi

ankara Teksti̇lci̇ler Si̇tesi̇

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Ankara Ti̇caret Odası (ATO), işbirliğinde tekstilciler sitesi kurulacak.


TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ATO Başkanı Gürsel Baran ile yönetim kurulu üyeleri, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti.


Başkentte tekstilciler sitesi kurulmasına öncülük etmek için çalışmalara başladıklarını belirten ATO Başkanı Baran, tekstil üretimi yapan sanayicilerin yer konusunda sıkıntı yaşadıklarını aktardı.

"Tekstil üretimi yapan sanayicilerimiz iş yerlerini, fabrikalarını büyütmek istiyorlar. Fakat binaya yatırım yapacak durumda değiller. Olan imkanlarını makine ve ekipmana vermek istiyorlar." ifadesini kullanan Baran, TOKİ arazisi üzerine uzun vadeli ve uygun ödeme koşullarıyla sanayi tesisleri kurulması talebinde bulundu.


TOKİ Başkanı Turan da projenin ATO ile iş birliğinde yapılmasına önem verdiklerini vurgulayarak, "Ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak bir çaba içindeyiz....