28 / 03 / 2024

ankara toki projeleri 2022

ankara toki projeleri 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara projesi için ihale tarihini resmen duyurdu. İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 139 konutluk yeni proje müjdesi! Temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara'da 139 konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den son dakika müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Etimesgut projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede toplam 119 konut yer alacak.

TOKİ Ankara projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 100'ün üzerinde yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Mayıs bombası! 9 projede 460 TL taksitle konut fırsatı! 120 ay vadeyle hemen teslim 2+1 ve 3+1'ler!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) başkent Ankara'da 460 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor. İşte TOKİ Ankara projeleri detayları...

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projeleri için resmen start verdi. TOKİ'nin Ankara projelerinin ihaleleri Şubat ve Mart aylarında yapılacak.

Kentsel dönüşüm de TOKİ projeleri de tam gaz: 20-30 katlı binalar olmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. İşte Aktaş'ın o açıklamaları...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 1.700 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir projeleri için düğmeye bastı. Söz konusu projelerde toplam 1.700 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Milyonlarca vatandaş TOKİ 5. etap çekiliş tarihini merak ediyor. Bu kapsamda Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura çekimi tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

ankara toki projeleri 2022 Haberi

ankara toki projeleri 2022

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara projesi için ihale tarihini resmen açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ankara projesi Elmadağ ilçesinde hayata geçirilecek. Ankara TOKİ projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara projesi Elmadağ ilçesinde inşa edilecek.

Elmadağ TOKİ projesinde toplam 413 adet konut yer alacak. Ankaralıların yüzünü güldüren projede konutların yanı sıra 1 adet ticaret merkezine de yer veriliyor. 

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Ankara Elmadağ projesinin ihalesi 13 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Merakla beklenen TOKİ Elmadağ Ankara projesinin yer tesliminden itibaren toplamda 550 taksvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Başkentlilerin ev sahibi...