19 / 04 / 2024

TOKİ'den Ankara'nın tek bir ilçesine tam 413 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu son dakika müjdesini sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Ankara'nın tek bir ilçesine tam 413 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu son dakika müjdesini sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara projesi için ihale tarihini resmen duyurdu. İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  Ankara  projesi için ihale tarihini resmen açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ankara projesi Elmadağ ilçesinde hayata geçirilecek. Ankara TOKİ projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara projesi Elmadağ ilçesinde inşa edilecek.

TOKİ den Ankara nın tek bir ilçesine tam 413 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu son dakika müjdesini sakın kaçırmayın!

Elmadağ TOKİ projesinde toplam 413 adet konut yer alacak. Ankaralıların yüzünü güldüren projede konutların yanı sıra 1 adet ticaret merkezine de yer veriliyor. 

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Ankara Elmadağ projesinin ihalesi 13 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Merakla beklenen TOKİ Elmadağ Ankara projesinin yer tesliminden itibaren toplamda 550 taksvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Başkentlilerin ev sahibi olacağı Ankara Elmadağ projesinin ihalesi kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde...


Geri Dön