28 / 03 / 2024

Ankara ulaşım haritası

Ankara ulaşım haritası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerden bahsetti. Yavaş, ''Gerekirse havadan raylı sistemler yapılacak'' dedi.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Ulaşımda zam yağmuru dinmedi! İşte 26 Nisan 2022 güncellenen Ankara ve İstanbul ulaşım fiyat listesi...

Bu sene içerisinde akaryakıta gelen zamlarla birlikte en çok zam yapılan alan ulaşım oldu! Taksi, otobüs, metro, minibüs, Marmaray... Peki, İstanbul ve Ankara'da şehir içi ulaşım ücretleri ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Toplu taşımada indirimli saat uygulaması başlıyor! Toplu ulaşım hangi saatlerde indirimli olacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplu ulaşım ile ilgili yaptığı açıklamada “Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri arasında toplu taşıma ücretlerinde indirim yapacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulaşım yatırımları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Niğde Otoyolu'nun tamamını hizmete açarak Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz otoyol ulaşım imkanı sunulduğunun, Ankara İzmir Otoyolu'nun ve Ankara İzmir Hızlı Tren Hattı'nın inşaatlarının da etap etap devam ettiğini aktardı. 

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresi 30 dakika kısalacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresinin yaklaşık 30 dakika kısalacağını müjdeledi...

Ankara'da ulaşımda çılgın projeler olmayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Ulaşım Çalıştayı”nı gerçekleştirdi.

Mansur Yavaş'tan başkentlilere ulaşım müjdeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da hayata geçirecekleri ulaşım reformunu açıkladı.

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM'de!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışmaları mecliste!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, konuya ilişkin 9 soru hazırladı..

İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları!

İstanbul Havalimanı'nda dün ilk sefer Ankara'ya gerçekleşti. 29 Ekim'de ilk fazı açılan İstanbul Havalimanı'na ulaşımın nasıl olacağı ise en merak edilen konu. İstanbul Havalimanı'na ulaşımın detayları... 

Ankara ulaşım haritası Haberi

Ankara ulaşım haritası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projelerini ve yatırımlarını anlattı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Yavaş, Ankara'nın ulaşım sorununu çözeceklerini müjdeledi.

1- Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz ilk yaptığınız iş ne oldu?

İlk işim belediyenin durumuyla ilgili bürokratlardan bilgi almak oldu. Brifinglerle, yapılan çalışmalar ve çalışmalar için ayrılan bütçeler, yarım kalan işler ya da öncelikli yapılması gerekenleri öğrendim, önerilerimi sundum. Bu bilgiler eşliğinde de kendi seçim vaatlerimin gerçekleşmesi için bir yön çizdim. Ayrıca, şeffaflık sözümü yerine getirdim. Bu kapsamda, yapılan ihaleler ve meclis toplantıları internetten canlı yayınlanmaya başladı. Tasarruf tedbirlerimizi ise üst seviyeye çıkardık, bu konudaki çalışmalarımız artarak devam edecek. Ankaralının parasını harcarken çok dikkatli olacağız.

KENTTE EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM SIKINTISI

2- Kentte sorun olarak gördüğünüz...