19 / 04 / 2024

Ankara Veb Tower İncek nerede

Ankara Veb Tower İncek nerede

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Ankara Doğan Tower fiyat listesi!

Ankara Doğan Tower fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Doğan Tower fiyat listesi ve proje detayları...

Decathlon Ankara One Tower AVM’de mağaza açtı!

Decathlon, 5 farklı spor alanı ve özel ürün test alanlarıyla 5 bin 892 metrekare alanda sporseverlere yepyeni bir deneyim sunan ilk konsept spor deneyim mağazasını One Tower AVM’de hizmete açtı.

One Tower Ankara fiyatları 1 milyon 193 bin TL’den başlıyor!

Ankara Oran'da hayata geçirilen One Tower projesinde satışlar devam ediyor. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükte 306 adet konut bulunuyor.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower adres!

Veb Tower projesi 122 metre yükseklikte dizayn ediliyor. Veb Tower adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Veb Tower satılık!

Toplam 86 konuttan meydana gelen Veb Tower satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Proje Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasına sahip.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

İncek Veb Tower iletişim!

İncek Ted Ankara Koleji yanıbaşında inşa edilen İncek Veb Tower projesinde 10 yıla kadar firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor...

İncek Veb Tower ödeme planı!

Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen İncek Veb Tower 86 konuttan oluşuyor. İncek Veb Tower ödeme planına göre nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Ankara'nın ilk dikey mahallesi: Veb Tower İncek!

36 katlı tek kule şeklinde yükselen Veb Tower İncek projesi 86 adet daireden meydana geliyor. Veb Tower İncek projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

Veb Tower'da dikey mahalle konsepti dikkat çekiyor!

İnşa edilen çok sayıda konut projeleri ile Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden olan İncek’in en yeni projelerinden Veb Tower, ‘V’ formlu mimarisi, eşsiz manzarası ve ‘dikey mahalle’ konseptiyle dikkati çekiyor.

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın!

One Tower Ankara'da sıfır peşin, hemen taşın kampanyası başladı. One Tower projesinde peşinat vermeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Ankara Veb Tower İncek nerede Haberi

Ankara Veb Tower İncek nerede


Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapıdan meydana gelen Veb Tower projesinde 86 daire yer alıyor. 


Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn ediliyor. Projede 2+1 daire alanları 97 -100 metrekare arasında, 3+1 daire alanları 138 metrekare ve 4+1 daire alanları ise 186- 189 metrekare arasında değişiyor. 


Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Veb Tower İncek projesinde peşin ödeme yapıldığında yüzde 10 indirim yapılıyor.  


İncek Ted  Ankara  Koleji yanıbaşında yükselen Veb Tower projesinde inşaat alanı 28 bin metrekare, arsa alanı 4 bin 815 metrekare olarak dizayn ediliyor. 


Veb Tower adres: İncek bulvarı ted koleji karşısı Taşpınar mah.2803.Sk NO:27/A-B...