16 / 04 / 2024

Ankara VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi

Ankara VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin 4. sergisi “Dikkat! Kaygan Zemin” , İstanbul’un ardından Ankara’daki izleyicilerle buluşacak.

Ramazan pidesi ne kadar oldu? İstanbul, Ankara ve Antalya'da pide fiyatları açıklandı!

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesinin kilogram fiyatının 60 lira olacağını kaydederek, İstanbul, Ankara ve Antalya'da 250 gram olacak ramazan pidesinin 15 liradan satılacağını açıkladı.

Milli Emlak'tan Ankara ve Antalya'da arazi fırsatı! 86 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 86 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Ankara ve İstanbul'da 9 konut 1 arazi satılıyor!

Ankara ve İstanbul'da yer alan 9 konut ile 1 arazi satışa çıkarıldı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihaleler ile ilgili detaylar...

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da 2.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 415 bin TL bedelle satışa çıkardı.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire ihalesi 9 Mayıs'ta!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. 100 metrekarelik dairenin ihalesi 09 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki teması konut!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Cem Sorguç'un üstlendiği VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'ni üstlendi. Tümer, VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin bu yılki temasının konut olduğunu belirtti.

THK'dan Ankara Altındağ'da satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Altındağ'da bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin ihalesi 15 Nisan 2016 Cuma günü saat: 14.30’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.

Ankara VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi Haberi

Ankara VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin 4. sergisi “Dikkat! Kaygan Zemin” , İstanbul’un ardından Ankara’daki izleyicilerle buluşacak. TSMD Mimarlık Merkezi’nde 13 Kasım’da açılacak ve küratörlüğünü Yelta Köm’ün yaptığı serginin dikkatkayganzemin.vcmd.com.tr adresindeki blogunda, konuyla ilgili yazılar yayınlanacak. Blogda yer alan küratör Yelta Köm’ün Uğur Tanyeli’yle söyleşisi, Yağmur Yıldırım, Elif Çiğdem Artan ve Gökhan Kodalak’ın yazılarının dışında; Uğur Tanyeli röportajının ikinci bölümü, Selin Biçer ve Görkem Şarkan’ın görüşleri de yer alacak. 


“Dikkat! Kaygan Zemin” sergisinin blogu, sergide ele alınan konuları farklı açılardan tartışmaya açarak, internet ortamında derinleştirmeyi amaçlıyor. Serginin konusu üzerinde tartışma ortamı sağlamak ve sergi sürecini herkesin görebileceği şekilde ortaya koymak amacıyla kurulan blog, etkinliğin sosyal medyada görünen kısmını oluşturuyor. Blogda; videolar, görseller, serginin...