23 / 04 / 2024

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi 13 Kasım'da Ankara'da!

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi 13 Kasım'da Ankara'da!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin 4. sergisi “Dikkat! Kaygan Zemin” , İstanbul’un ardından Ankara’daki izleyicilerle buluşacak.



VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin 4. sergisi “Dikkat! Kaygan Zemin” , İstanbul’un ardından Ankara’daki izleyicilerle buluşacak. TSMD Mimarlık Merkezi’nde 13 Kasım’da açılacak ve küratörlüğünü Yelta Köm’ün yaptığı serginin dikkatkayganzemin.vcmd.com.tr adresindeki blogunda, konuyla ilgili yazılar yayınlanacak. Blogda yer alan küratör Yelta Köm’ün Uğur Tanyeli’yle söyleşisi, Yağmur Yıldırım, Elif Çiğdem Artan ve Gökhan Kodalak’ın yazılarının dışında; Uğur Tanyeli röportajının ikinci bölümü, Selin Biçer ve Görkem Şarkan’ın görüşleri de yer alacak. 


“Dikkat! Kaygan Zemin” sergisinin blogu, sergide ele alınan konuları farklı açılardan tartışmaya açarak, internet ortamında derinleştirmeyi amaçlıyor. Serginin konusu üzerinde tartışma ortamı sağlamak ve sergi sürecini herkesin görebileceği şekilde ortaya koymak amacıyla kurulan blog, etkinliğin sosyal medyada görünen kısmını oluşturuyor. Blogda; videolar, görseller, serginin anafikrinin referansları, söyleşiler ve sergi öncesine ait hazırlık aşamaları bulunuyor. Ayrıca, davet edilen yazarların serginin konusunu irdelediği metinler de yer alıyor.  



Hürses


Geri Dön