25 / 04 / 2024

vitra ankara sergisi

vitra ankara sergisi

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin 4. sergisi “Dikkat! Kaygan Zemin” , İstanbul’un ardından Ankara’daki izleyicilerle buluşacak.

Art Zone Cubes Ankara'da açıldı!

Cubes Ankara projesinin sanat merkezi Art Zone dün ünlü sanatçı Yiğit Yazıcı’nın küratörlüğünde hazırlanan Change Over sergisi ile açıldı...

İstanbulSMD Le Corbusier Sergisi Ankara’da açıldı!

Modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını içeren sergisi 2016 Mimarlık Haftası kapsamında 4 Ekim’de Türk Serbest Mimarlar Derneği ev sahipliğinde Ankara’da izleyicilerle buluştu.

Vitra ile Ankara’nın modern mimarlık mirası tartışıldı!

VitrA’nın; kentlerin ihtiyaç, beklenti ve hayallerine odaklanan tartışma dizisi VitrA ile Kentin Hayalleri, 28 Eylül’de Ankara’daki TED Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. etkinlikle devam etti.

Ankara’da kültür yapıları konulu panel düzenlendi!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) iş birliğiyle Ankara’da, “Kent ve Mimarlık Üzerinden Kültürü Okumak” adlı bir panel düzenlendi. Panelde Ankara’daki kültür yapıları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

VitrA Ankara'da 'Dikkat! Kaygan Zemin' sergisi açtı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği (TSMD) iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin 4. sergisi "Dikkat! Kaygan Zemin" İstanbul'un ardından Ankara'daki ziyaretçileriyle buluştu.

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi 13 Kasım'da Ankara'da!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin 4. sergisi “Dikkat! Kaygan Zemin” , İstanbul’un ardından Ankara’daki izleyicilerle buluşacak.

Ankara Mimarlık Yıllığı 2014 Sergisi 21 Mayıs'ta!

Arkitera Mimarlık Merkezi'nin geliştirdiği, Türkiye'de son bir yılda üretilen mimari çevreyi, tartışmaya açmayı, sergilemeyi ve belgelemeyi amaçlayan Türkiye Mimarlık Yıllığı Sergisi'nin Ankara ayağı, 21 Mayıs'ta Ankara'da TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılıy

VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi 4. sergisi İstanbul Modern’de açıldı!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin iş birliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi’nin 4. sergisi, 26 Mart’ta İstanbul Modern’de açıldı. Sergi 31 Mayıs’a kadar izlenebilecek.

Eğitim Üzerine Projeksiyonlar sergisi Ekim'de Ankara izleyicisiyle buluşuyor!

TSMD - VitrA işbirliği ile hayata geçirmiş olduğumuz Vitra Çağdaş Mimarlık Dizisi projesinin 3.sü "Hayallerden Gerçekler - Eğitim Üzerine Projeksiyonlar" konulu sergisi Ekim'de Ankara izleyicisiyle buluşuyor.

Venedik Mimarlık Sergisi 7 Haziran-23 Kasım 2014'te!

Arkitera.com yayın ekibi VitrA Türkiye 'nin sponsorluğuyla 14. Uluslararası Venedik Mimarlık Bienali 'ne katılacak. Venedik Mimarlık sergisi 7 Haziran-23 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

VitrA Çağdaş Mimarlık sergisi Hayallerden Gerçekler 12 Mart'ta açılıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi'nin üçüncü sergisi Hayallerden Gerçekler İstanbul Modern'de açılacak. Serginin açılış kokteyli 12 Mart Çarşamba günü gerçekleşecek...

One Tower Kule Konut projesi, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu!

Tamamlandığında 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en uzun kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule Konut projesi, Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu. Türkiye'nin doğal güzelliklerini havadan fotoğrafladığı "Anadolu Desenleri" sergisi düzenlendi...

One Tower Anadolu Desenleri sergisi büyük ilgi gördü!

Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.

vitra ankara sergisi Haberi

vitra ankara sergisi

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin (TSMD) işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin 4. sergisi “Dikkat! Kaygan Zemin” , İstanbul’un ardından Ankara’daki izleyicilerle buluşacak. TSMD Mimarlık Merkezi’nde 13 Kasım’da açılacak ve küratörlüğünü Yelta Köm’ün yaptığı serginin dikkatkayganzemin.vcmd.com.tr adresindeki blogunda, konuyla ilgili yazılar yayınlanacak. Blogda yer alan küratör Yelta Köm’ün Uğur Tanyeli’yle söyleşisi, Yağmur Yıldırım, Elif Çiğdem Artan ve Gökhan Kodalak’ın yazılarının dışında; Uğur Tanyeli röportajının ikinci bölümü, Selin Biçer ve Görkem Şarkan’ın görüşleri de yer alacak. 


“Dikkat! Kaygan Zemin” sergisinin blogu, sergide ele alınan konuları farklı açılardan tartışmaya açarak, internet ortamında derinleştirmeyi amaçlıyor. Serginin konusu üzerinde tartışma ortamı sağlamak ve sergi sürecini herkesin görebileceği şekilde ortaya koymak amacıyla kurulan blog, etkinliğin sosyal medyada görünen kısmını oluşturuyor. Blogda; videolar, görseller, serginin...