24 / 04 / 2024

Ankara-Yozgat thy

Ankara-Yozgat thy

Ankara-Yozgat arasındaki mesafeyi yaklaşık 55 dakikaya düşürecek hızlı tren inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın mayıs sonuna kadar ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren hattımız, mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz. Milletimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Ankara-Sivas YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının ne zaman işletmeye açılacağına ilişkin soru önergesi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı 2019 yılı ödeneğine ve Yozgat ilindeki bazı inşaat yapım işleri meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Yozgat arası YHT ile 55 dakikaya düşecek!

Ankara-Yozgat arasındaki mesafeyi yaklaşık 55 dakikaya düşürecek hızlı tren inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Ankara-Yozgat arası hızlı tren ile 50 dakikaya inecek!

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, hızlı tren yatırımının sonucunda Ankara-Yozgat arası seyahat süresinin 50 dakikaya düşeceğini, bunun yatırımcılar başta olmak üzere tüm paydaşlara önemli avantajlar sunacağını vurguladı...

Ankara'da bir daireyi 300 kişiye sattılar!

Ankara Yenimahalle'de bir daire yaklaşık 300 kişiye satıldı. Akıllara ‘Sülün Osman’ı getiren olay mağdurlardan emekli astsubay Muharrem Yozgat'ın konunun peşine düşmesiyle aydınlandı. 

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı'nda ilk ray serimi yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının tamamlanmasıyla Ankara'dan Yozgat'a bir saat, Yozgat'tan Sivas'a bir saat olmak üzere Sivas-Yozgat-Ankara arası seyahat süresinin iki saate ineceğini söyledi.

Sivas-Ankara YHT projesinin Akdağmadeni Tüneli açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, "Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi, Marmaray’dan daha pahalı bir proje. Yozgat’ın önemini buradan anlayabilirsiniz. 7,5 milyarlık bir projeden söz ediyoruz. " dedi.

Yozgat Akdağmadeni YHT Tüneli'nde son durum!

Ankara-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının 5 bin 120 metre uzunluğundaki Akdağmadeni Yüksek Hızlı Tren Tüneli, 25 Şubat 2016 tarihinde yapılacak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımı ile ışığa kavuşuyor.

Ankara-Yozgat- Sivas-Kayseri hızlı tren projesi ne zaman tamamlanacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Yozgat- Sivas-Kayseri hızlı tren projesinin 2020'ye kadar devreye gireceğini söyledi. Erdoğan, “Antalya-Konya -Aksaray –Nevşehir- Kayseri hızlı tren hattını 2023'e kadar hizmete almayı planlıyoruz” dedi.

Ankara-Sivas YHT projesinin ilk etabında sona gelindi!

Ankara-Yozgat-Sivas arası Yüksek Hızlı Tren projesinin ilk etabındaki altyapı çalışmalarının önemli bölümü tamamlandı.

Ankara-Yozgat thy Haberi

Ankara-Yozgat thy

Ankara-Yozgat arasındaki mesafeyi yaklaşık 55 dakikaya düşürecek olan hızlı tren inşaatı ve Yozgat'a her yönüyle büyük katkı sunacak olan havaalanı inşaatının yapımı hızla devam ediyor.

Yozgat Çamlık Gazetesi'nde yer alan habere göre; Vali Kadir Çakır, Hızlı Tren Yozgat-Sivas Hattı Proje Müdürü Altan Aydoğmuş ve Havaalanı Şantiye Şefi Cevdet Özcan’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Kadir Çakır, her iki yatırımın sonucunda belirlenen tarihlerde hizmete girmesi için, çalışmaların hızla devam etmesi ve bir an önce talimat verdiklerini...