23 / 04 / 2024

ankarada butik konut projeleri

ankarada butik konut projeleri

Büyük ölçekli konut projelerinin verdiği otel konforundaki hizmetleri 35 daireli projede sunan Elit Royal Yapı Residence, Başkent ' e " butik proje " anlayışını getirdi...

Konut sitesi aidatları İstanbul'da 36 bin TL'ye dayandı! 3 Bakanlık düğmeye bastı: Aidatlara tavan geliyor!

Konut sitesi aidatlarına gelen zamlar sık sık gündem oluyor. İstanbul'da butik sitelerde aidatlar 36 bin TL'ye dayandı. İşte fahiş aidatlar için alınacak önlemler...

Konut sektöründe az katlı butik projeler dönemi!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi süreci ile birlikte son yıllarda gayrimenkul geliştiricilerinin az katlı butik projelere yöneldiğini değerlendirdi...

MESA butik projelere yöneldi!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, "2019'dan bu yana doğru lokasyonlara konumlanmış butik ve az sayıdaki konut projelerine yönelmemiz, bu süreçte daha az sorunla karşılaşmamızı sağladı" dedi.

Rose Marine Butik ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Rose Marine Butik ön talep topluyor. Projede toplam 142 adet konut bulunuyor.

Konut projelerinde fiyatlar yüzde 20 arttı!

Faizlerin düşmesi müteahhitleri de hareketlendirdi. Konut projelerinde ve “yap-sat” tarzı birçok butik projede fiyatlar yüzde 10-20 oranında artış gösterdi.

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

EMS Butik Residence'ta kampanya!

Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinin en yenilikçi firması EMS YAPI, yeni projesi ''EMS Butik Residence'' ile yine bölgeye getirdiği ilklerin yanında konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

İnşaat şirketleri butik projelere yöneldi!

İnşaat sektöründe son 15 yılda milyonlarca konut üretildi. Bu konutların yaklaşık 2,5 milyonu stokta kaldı. Bu nedenle inşaat şirketlerinde büyük projeler yerine butik projelere yöneliş söz konusu.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Çağdaş Holding, Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yapacak!

Kısa ve orta vadede önceliklerinin Bodrum'a değer katacak gayrimenkul ve turizm yatırımlarına devam etmek olduğunu ifade eden Dağlarca Çağlar, "Yaptıklarımıza ek olarak butik konut projeleri ve ticari üniteler yapmayı planlıyoruz. " dedi.

ankarada butik konut projeleri Haberi

ankarada butik konut projeleri

ANKARA- Büyük ölçekli konut projelerinin verdiği otel konforundaki hizmetleri 35 daireli projede sunan Elit Royal Residence, Başkent'e "butik proje" anlayışını getirdi. Elit Royal Residence, çok büyük projelerde oturmak istemeyen ancak o projelerde verilen konfordan da vazgeçmeyenlere alternatif oldu. Ankara'nın en nezih bölgelerinden Beytepe'de inşa edilen Elit Royal Residence'i hayata geçiren Elit Yapı AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, modem çizgilere sahip projelerinin Ankara'da yeni bir tarz başlattığını ifade etti. Büyük ölçekli konut projelerinin yanında daha küçük ölçekli bir projeyi hayata geçirmenin zor olduğunu ancak "butik residence" konsepti sayesinde avantajlı duruma geçtiklerini bildiren Çelik, "Elit Royal Residence, Ankara'da şu anda devam eden çoğu projeden daha farklı yapıda. 35 daireden oluşan projemiz, inşaatın başından bu yana büyük ilgi gördü. 


Anayurt...