26 / 04 / 2024

ankarada camiye konan bankamatik

ankarada camiye konan bankamatik

Cami duvarına konulan bankamatik TBMM' de de gündemdeydi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, durumun tasvip edilemeyeceğini, konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı' nın genelge yayınlayacağını dile getirdi....

Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesinde engel bulunmuyor!

Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Ayasofya'nın yeniden camiye dönüştürülmesinin önünde siyasi, hukuki ve idari açıdan hiçbir engel olmadığını söyledi...

Amerika'nın kilise binası camiye çevrildi!

Connecticut eyaletinin Thomaston şehrindeki önceden kilise olan yapıyı şehirde yaşayan Makedonyalılar binayı satın alarak camiye dönüştürdü.

Hasan Kamil Yılmaz: İstanbul'un 10 bin camiye ihtiyacı var!

İstanbul Müftüsü Yılmaz: ''Bugün İstanbul'da 3 bin 365 cami var. İstanbul'da en azından 10 bin tane daha camiye ihtiyaç duyulduğunu düşünüyorum'' dedi.

İstanbul'a yeni metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullulara yeni metro müjdesi verdi. Başkan Topbaş , “Üsküdar’dan Beykoz’a metro projesi yapıyoruz. Çamlıca’da yapılan Camiye Altunizade’den bir raylı sistem planlıyoruz” dedi.

Konan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Kongur tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çamlıca Camisi'ne özel aydınlatma hazırlanıyor!

İnşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin aydınlatma sistemleri yapılıyor. İstanbul'un en hakim tepesinde inşa edilen camiye, dışarıdan kurulacak özel ışık sistemiyle özel aydınlatma yapılıyor.

İşte Taksim Camii'nin onay belgesi! Böyle olacak!

İstanbul 2 Numaralı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun Taksim'e yapılması planlanan camiye verdiği onay belgesine AA ulaştı.

Manisa'da imarsız alana cami yaptılar, elektrik ve su bağlatamadılar!

Manisalı vatandaşlar cami inşaatı için borç yükünün altına girdi ama şimdi de tapusu bulunan ancak imarı olmadan yaptırılan camiye elektrik ve su bağlatamıyor.

İzmir Torbalı'daki FETÖ binaları taşınıyor!

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İzmir Torbalı'da el konan binalar, eğitim kurumlarına tahsis ediliyor. 3 kurumun taşınmasına onay verildiği belirtildi.

TİKA'nın Tayland'da restore ettiği camiye ödül!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) geçen yıl Tayland'da restore ettiği Bang Uthit Camisine belediye tarafından En Temiz Mabet Ödülü verildi.

İzmir'deki seyir terasları çürüyor!

İzmir'in ünlü Pasaport İskelesi ile Çakabey Rıhtımı arasındaki kıyı bandında yer alan ve İzmirlileri denizle buluşturan seyir terasları, dökülen tahta parçaları, içine çiçek yerine çöp konan saksıları, kopan demir korkulukları ile dikkat ekiyor.

İstanbul'da yeni camilere ihtiyaç var!

İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, nüfusa bakıldığında İstanbul'un cami fakiri olduğunu belirterek, "Diğer illerdeki cami sayısını nüfusla oranladığımızda İstanbul'un camisi bir hayli azdır. Yeni semtlerimizde camiye çok ihtiyaç var." dedi.

FETÖ'nün TMSF’ye devredilen şirketleri nasıl satılacak?

FETÖ soruşturmalarıyla el konan ve TMSF’ye devredilen şirket sayısı 200’ü buldu. Böylece Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri haline gelen TMSF, envanter çıkarmak için sahaya çıktı. Bir ay içinde tamamlanacak çalışma sonunda, satış, birleşme veya kapatmalar gündeme gelecek.

ankarada camiye konan bankamatik Haberi

ankarada camiye konan bankamatik


Cami duvarına konulan bankamatik TBMM'de de gündemdeydi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, durumun tasvip edilemeyeceğini, konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'nın genelge yayınlayacağını dile getirdi. Bozdağ, "Kendini bilmezliktir, biz gerekeni yapacağız" dedi.


Sokullu Paşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile bir banka arasında yapılan sözleşme sonucu, cami duvarının bir kısmı yıkılarak avluya bankamatik konuldu. Konu bugün TBMM'de bütçe konuşmalarında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a soruldu. Konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'nın genelge yayınlayacağı ve ibadethanelerden bu durumun uzak tutulacağını söyledi.


Bozdağ şunları söyledi;


Ankara Sokullu Mehmet Paşa Camisi'nin avlusuna kurulan bankamatikle ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı ve müftülüğün herhangi bir izni yoktur. Cami derneği, müftülüğe ve Diyanete rağmen böyle bir adım atmıştır. Şu anda biz böyle adımların olmaması için bir genelge yayınlayacağız. Bu, tamamıyla cami derneğinin yaptığı...