26 / 04 / 2024

Ankara\'da gayrimenkul

Ankara\'da gayrimenkul

Taylan, her zaman yatırımın yapılabildiği güvenli liman gayrimenkulün, değerini hiçbir zaman kaybetmediğini gibi kazanç sağladığını belirtti

Konut sitesi aidatları yüzde 50 arttı! Ankara'da aidatlar 10 bin TL'ye kadar yükseldi!

Ankara'da konut site aidat artışlarının genel olarak İstanbul ile benzer seviyelerde, yaklaşık yüzde 50 oranlarında olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Ankara'da aidatların 10 bin liraya kadar yükseldiğini açıkladı. 

SGK'dan Ankara'da satılık 11 arsa ve 1 bina! 1 milyon 125 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Aralık'ta yapılacak.

Ankara'da kiralar yüzde 250 arttı! Ortalama kira 10 bin 199 TL oldu!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksatarafından hazırlanan rapora göre, Ankara’da konut kiraları son bir yılda yüzde 250 artış gösterdi.

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vilayetler Birliği'nden İstanbul ve Ankara'da satılık gayrimenkul fırsatı!

Vilayetler Birliği Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Realtyplus Ankara’da yerini aldı!

Gayrimenkul piyasasında hareketlilik devam ediyor. İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Dünya'nın bir çok ülkesinde faaliyetlerine devam ediyor. Şimdi de Ante Gayrimenkul ile Ankara’da yerini aldı.

Ankara'da 21.7 milyon TL'ye satılık 18 gayrimenkul!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 18 adet gayrimenkulü 21 milyon 747 bin TL olarak belirlendi.

Ankara'da 14.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 64.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı Ankara'da yer alan 7 adet gayrimenkulü 64 milyon 349 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 26.3 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Ankara İli Akyurt Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 26 milyon 345 bin 819 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 59 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Emlakjet JetSat hizmeti Ankara'da başladı!

Emlakjet, pandemi sürecinde mega kent İstanbul’da gayrimenkul piyasasına soluk aldıran JetSat hizmetini başkent Ankara’da da başlattı...

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.

Ankara\'da gayrimenkul Haberi

Ankara\'da gayrimenkul

Tüm Emlakçılar Federasyonu (TEMFED) Başkanı Ali Taylan, "Emlak satışlarında bu yıl toparlanma süreci gibi geçiyor, ama ekonominin toparlanmasının ardından gayrimenkul sektöründe gelecek yıl patlama bekliyoruz" dedi


Sektörün yükseliş hızı artarak sürecek


Dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu yıl, emlak sektöründe karamsar bir tablo çizildiğini anlatan Taylan, şunları kaydetti:


"Hem Ankara'da hem Türkiye'de sektördeki hareketliliğin son derece iyi olduğunu gözlemledik. Geçen yıl konut kredisi faizlerinin yüzde 1,20 seviyelerine kadar yükselmesi dezavantaj oldu. Ancak bugünlerde konut kredi faizleri yüzde 0,98'lere kadar indi, halen de düşüş eğiliminde. Faizlerde biraz daha düşüş yaşanacağını, dolayısıyla önümüzdeki günlerde piyasanın biraz daha hareketli olacağını düşünüyoruz. Gayrimenkul sektöründe zaman zaman 10 günlük, 15 günlük, 1 aylık yapay durağanlıklar oluyor ama genel anlamda sektörün durumu çok iyi. Ben bir 10 yıl...