28 / 03 / 2024

ankarada kaynak suyu mu çıktı

ankarada kaynak suyu mu çıktı

Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi Atilla Eşer Caddesi 65 numarada bulunan bir apartmanın tabanından kaynak suyu çıktı. 6 ay önce çıkan su alt katta oturan Karakoç ailesini mağdur etti.

Su şirketinin patronu, 2022'de de ülkenin en zengin kişisi oldu!

Çin'de şişelenmiş doğal kaynak suyu şirketi Nongfu Spring'in kurucusu ve patronu Cong Şanşan, bu yıl da Çin'in en zengin kişisi seçildi. Cong Şanşan, bu unvanını geçen yıl kazanmıştı.

İZSU Şaşal Kaynak Suyu binası kiraya verilecek!

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Şaşal Mahallesi'nde bulunan Şaşal Kaynak Suyu ile idareye ait müştemilatlar kiraya verilecek. İhalesi 27 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir'de Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Homeros Vadisi kaynaklarından gelen kaynak suları şişeleyerek "uygun fiyatla" İzmirlilerin evlerine taşıyacak, saatte 1500 damacana kapasiteli tesisin temelini attı.

Beyşehir'e yeni doğal kaynak suyu getiriliyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin yeni doğal kaynak içme suyu projesinin ihalesinin yapılarak proje çalışmalarına başlandı. Proje tamamlandığında Beyşehir Gölü’nden içme ve kullanma suyu alımından vazgeçileceği açıklandı.

Salihli'de Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama ihalesi 18 Kasım'da!

Manisa Salihli'de yer alan Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama işi belediye tarafından ihaleye çıkarılıyor. Tesisin ihalesi 18 Kasım 2014 Salı günü yapılacak...

Mado, Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu!

Türkiye'nin önde gelen dondurma markalarından Mado, şimdi de su sektörüne girdi. Kahramanmaraş'ın Tekir beldesinin Ardıç mevkisinde 40 milyon TL'lik yatırımla Tekir Doğal Kaynak Suyu Paketleme Tesisi'ni kurdu...

İZSU, 17 arıtma tesisi ile 4 yeni baraj yapacak!

Değirmendere, Bostanlı, Alionbaşı, Çamlı barajları, Foça, Yeni Foça ve Musabey içme suyu arıtma tesisi, Aliağa İçme Suyu Arıtma Tesisi, Bornova'ya kaynak suyu dolum tesisi, Buca kuyuları için arıtma tesisi yapılacak.

Yüzme suyu analiz sonuçlarında, 1152 nokta uygun çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı çalışmalar sonucunda yüzme suyu analiz sonuçlarında, 1152 nokta uygun çıktı. 2017 Yılında, denize kıyısı bulunan tüm illerde deniz çöpleri stratejik eylem planları uygulanacak.

Tekirdağ'da yer altı suyu kullanımına son!

Tekirdağ'da içme suyu ve sulama suyunun yer altı sularından karşılandığını ifade eden Yunus Algın, "Yer altı suları stratejik değeri olan kaynaklardır. Tekirdağ'ın içme suyunu Tekirdağ İçme Suyu Projesi kapsamında yeniden ele aldık dedi...

İlhan Bayram: Kocaeli'de su sıkıntısı yaşanmayacak!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, "Yer altı suyu çalışmaları sonucunda günlük 135 bin metreküp, kaynak suyundan 35 bin 770 metreküp su temin ettik" dedi.

Beypazarı'nda içme suyu arıtma tesisi faaliyete geçti!

Arıtma Tesisi fâaliyete geçti Beypazarı Bulgurdede Mevkii'nde yapım çalışmaları kısa sürede tamamlanan İçme Suyu Arıtma Tesisleri tam kapasite ile çalışmaya başladı. İçme Suyu Arıtma Tesisleri bir süredir yoğun çalışma yürütülüyordu.

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Konutları!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli Konutları kapsamında yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor.

Akdeniz'de deniz suyu sıcaklığındaki artış korkutuyor!

Son yıllarda sıkça gündeme getirilen Akdeniz'deki deniz suyu sıcaklığının artışına somut verilerle vurgu yapan uzmanlar, deniz suyu sıcaklığındaki artışın, geçmişte benzeri görülmemiş bir hıza ulaştığına dikkati çekti.

ankarada kaynak suyu mu çıktı Haberi

ankarada kaynak suyu mu çıktı


Başkentte, apartmanın tabanında çıkan kaynak suyu, 8 av önce binaya taşınan bir ailevi perişan etti. 

Etimesgut ilçesi Piyade Mahallesi Atilla Eşer Caddesi 65 numarada bulunan bir apartmanın tabanından kaynak suyu çıktı. 6 ay önce çıkan su alt katta oturan Karakoç ailesini mağdur etti. 8 ay önce kredi ile aldıkları evlerine taşınmalarının ardından evin muhtelif yerlerinden çıkan kaynak suyunu önceleri su şebekesinden kaynaklanan bir su sızıntısı sanmaları, sonrasında da kaynak suyu olduğunun belirlenmesi ve başvurdukları hiçbir yetkili makamdan olumlu cevap alamamaları aileyi kara kara düşündürüyor. Evinde kaynak suyu çıkan Neslihan Karakoç, evi Nisan ayında emlakçıdan aldıklarını, Nisan ayından beri sadece bir ay eşyalarını düzüp oturduğunu söyledi. Sonrasında evinde ıslaklık çıkmaya başladığını, nereden geliyor diye kurcalarken baktıklarında her yerin ıslandığını gördüklerini ifade...