29 / 03 / 2024

ankarada kiraların en çok arttığı ilçeler

ankarada kiraların en çok arttığı ilçeler

İstanbul, Ankara ve İzmir'de kiralar ne kadar artış gösterdi? İşte hepsiemlak'ın merakla beklenen o analizi...

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

İstanbul'da kiraların en çok yükseldiği ilçeler belli oldu!

Endeksa, Şubat ayında meydana gelen deprem felaketi sonrası İstanbul'daki kiralık konut piyasasını inceledi. Peki Şubat ayında kira değeri en fazla artan ilçeler hangileri oldu?

İTO Başkanı Avdagiç'ten ev kiralarını düşürecek 5 öneri! 

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, konutu etkileyen en önemli unsurun arsa maliyeti olduğununa dikkat çekerek, ev kiralarını düşürecek 5 önerisini açıkladı.

Kiralar en çok hangi ilde arttı? Yüzde 278,61'lik rekor artış!

Geçtiğimiz Nisan ayındaki konut piyasasının genel görünümünü masaya yatıran Endeksa, kiraların en çok arttığı ili masaya yatırdı. Peki kiralar en çok hangi ilde arttı? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Ev kiralarına yüzde 200 zam! 2 bin 500 liralık daire 7 bine dayandı işte kiraların en ucuz olduğu yerler

Geciken kentsel dönüşüm inşaatları, mülteci ve üniversite öğrencilerinin ev arayışlarıyla birlikte konut kiraları yüzde 200'e yakın arttı. Türkiye genelinde konut sıkıntısı son raddeye geldi.

Türkiye konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke!

Dünya genelinde, son bir senede konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülkenin Türkiye olduğunu dile getiren gayrimenkul sektöründe üst düzey yönetici olan Tarık Seçkin, konut üretiminde müteahhitlerin beklemeye geçmesiyle kiraların kış aylarında da yükselişi sürdüreceğine vurgu yaptı. 

Kiralık konutların en ucuz olduğu ilçeler belli oldu!

Endeksacom’un verilerine göre, mega kent İstanbul’da kiraların en fazla artış gösterdiği ilçeler belli oldu. İşte o liste...

İstanbul'da kiraların en ucuz olduğu ilçeler belli oldu!

En uygun fiyatlı evlerin Esenyurt ve Arnavutköy'de olduğunu açıklandı. İstanbul'un Kuzey Marmara Otobanı ve İstanbul Havalimanı'nın batısına doğru ilerleyen ilçelerde gayrimenkul piyasası değerlendi.

İşte gökdelen kiralarının uçtuğu 10 şehir!

Gayrimenkul danışmanlığı hizmetleri veren Knight Frank'in yaptığı araştırmaya göre en pahalı gökdelenlerin olduğu şehirler sıralaması yapıldı. İşte gökdelen kiralarının uçtuğu 10 şehir...

Kiraların en çok yükseldiği şehir Kırklareli oldu!

REIDIN Emlak Endeksi "Kasım" ayı raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün nabzını ölçen, 68 il, 242 ilçe ve 1202 mahalleyi kapsayan REIDIN Emlak Endeks Kasım ayı rapor sonuçları açıklandı. Raporda Kırklareli kiraların en çok yükseldiği şehir oldu.

İşte dünyada en yüksek kiraların olduğu 15 şehir!

Global Cities Business Alliance, dünya genelinde kişilerin yıllık ortalama kazancının ne kadarını kiraya ödedikleriyle ilgili bir araştırma yayınladı. İşte dünya genelinde en yüksek kiraların olduğu 15 şehir...

ankarada kiraların en çok arttığı ilçeler Haberi

ankarada kiraların en çok arttığı ilçeler

Türkiye’nin uzman emlak platformları arasında yer alan hepsiemlak, Türkiye genelindeki verilerden hazırladığı Şubat 2022 Emlak Endeksi verilerini resmen duyurdu. Söz konusu  endeks verileri, İstanbul, Ankara ve İzmir'deki kiralık konutların bir sene içindeki fiyat değişimlerini de ortaya koydu. Hepsiemlak tarafından açıklanan resmi verilere göre, son 1 senede 3 büyük şehir içinde kiralık konut fiyatlarının en çok arttığı kent yüzde 149 oranla İstanbul oldu. Yine resmi olarak açıklanan verilere göre, mega kent İstanbul’u yüzde 97 ile başkent Ankara ve yüzde 78 ile Egenin incisi İzmir izledi.

3 büyük ilde kiralık konut fiyatları değişim oranları

Şubat 2021 

Ort. m2 Fiyat

Şubat 2022 

Ort. m2 Fiyat

Yıllık 

Değişim

1.

İstanbul

24 TL

59 TL

%149

2.

Ankara

11 TL

21 TL

%97

3.

İzmir

21 TL

37 TL

%78

İstanbul’da hangi ilçe rekor kırdı?

Resmi olarak açıklanan verilere göre, mega kent İstanbul’da kiralık konutların ortalama metrekare...