24 / 04 / 2024

ankaradaki iş merkezleri

ankaradaki iş merkezleri

Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31927 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Gayrimenkul hukukunda kat maliklerinin hakları neler?

Özellikle, son yıllarda hayata geçirilen siteler, iş merkezleri metropol yaşamında ihtiyacımız olan konfora ulaşmamız için adeta bir köprü oldu. Peki sitelerde kat mülkiyeti konusu nedir? İşte detaylar...

Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31188 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliği Danıştay'a taşınıyor!

CHP, "Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği"ne tepki gösterdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "Amaçları büyükşehir belediye başkanlarımızı çalışamaz hale getirmek, başarısız kılmaktır" dedi...

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31044 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği yeni projelere odaklanacak! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği güçlü yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

ankaradaki iş merkezleri Haberi

ankaradaki iş merkezleri


Ankara'da her geçen ay sayılan artan plazalar, iş yaşamında verim ve kalite isteyen kurumsal firmaların sayısının artmasına alt yapı sağlıyor. Ankara'da' 'altın üçgen" olarak bilinen Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin merkezinde yer alan Besa Kule İş Merkezi'ni hayata geçiren Besa İnşaat A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in siyasetin merkezi olmasının yanı sıra ulaşım, eğitim, sağlık alanlarında da çok önemli adımlar attığını ifade etti. İş dünyası anlamında da Ankara'nın büyük yol katettiğini ifade eden Bezci, "Siyasetin kalbi olan Ankara, yavaş yavaş iş dünyasının da kalbi olma yolunda ilerliyor. Birbiri ardına inşa edilen iş merkezleri de bunun bir kanıtı. Ankara iş merkezleriyle yeni yeni tanışıyor. Başkent'in seçkin inşaat firmaları da bu gelişime katkı sağlayarak, Ankara'nın siluetini değiştiren yeni...