24 / 04 / 2024

Ankastre fırın fiyatları ne kadar

Ankastre fırın fiyatları ne kadar

Teknosa'da ankastre fırınlara Anneler Gününe özel indirim yapıldı! Peki, Ankastre fırın fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

MediaMarkt’ta Hoover HOT3161WI/E ankastre fırın alımında sepette yüzde 10 indirim!

MediaMarkt’tan evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere indirim müjdesi geldi. MediaMarkt, Hoover HOT3161WI/E ankastre fırında sepette yüzde 10 indirim fırsatı sağlamaya başladığını paylaştı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Siemens iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın'ın fiyatı açıklandı!

Siemens, evine ankastre fırın almak isteyenler için güzel haberi duyurdu. iQ300 Buhar Destekli Ankastre Fırın’ı satışa çıkaran Siemens, bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatı da sunacağını açıkladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

 Simfer Midi Fırın kaç TL? en uygun nerede? 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş fonksiyonları ile Simfer midi fırın leziz tariflerinizin istenilen kıvamda pişmesini sağlıyor.  Peki Simfer Midi Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel’ten Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3.000 TL indirim!

Beyaz eşya firmaları müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkmaları için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, Vestel de yeni bir kampanyanın haberini vererek Ankastre Multifonksiyon Fırın alana seçili ankastre setlerde tam 3 bin TL indirim uygulayacağını paylaştı.

Ankastre fırın fiyatları ne kadar Haberi

Ankastre fırın fiyatları ne kadar

Ankastre fırın almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Ankastre fırınlar, nem, hamurun tamamen kabarmasını sağlayarak lezzetli yumuşak iç kısımlar oluştururken aynı zamanda kuru ısı da dolgun, parlak dış kabuklar meydana getiriyorlar. Sadece lezzetli kurabiyelerin değil, kızarmış tavuk ve daha gevrek yapıda balıkların da tadını çıkarabilirsiniz. Katalitik temizleme teknolojileri, yağ ve artık birikintilerine veda edebileceğiniz anlamına gelir. Bu kendi kendini temizleme teknolojisi, fırın sıcaklığı 250 ° C'ye ulaştığında otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Eşit pişirme sistemi pişirme tepsinizi tamamen sararak her dilimin aynı lezzette pişmesini sağlıyor.

Ankastre fırınlar ile birden fazla seviyede pişirme ile dengeli pişirmenin tadını çıkarabilirsiniz. İlave ısıtma halkası, üç seviyede eşit şekilde pişirme yapabileceğiniz anlamına geliyor. Kıvamı yerinde kurabiyeler ve lezzetli turtalar yapmak için mükemmel bir ankastre fırını siz...