25 / 04 / 2024

Teknosa'da Anneler Gününe özel ankastre fırın kampanyada! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Anneler Gününe özel ankastre fırın kampanyada! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da ankastre fırınlara Anneler Gününe özel indirim yapıldı! Peki, Ankastre fırın fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Ankastre fırın almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Ankastre fırınlar, nem, hamurun tamamen kabarmasını sağlayarak lezzetli yumuşak iç kısımlar oluştururken aynı zamanda kuru ısı da dolgun, parlak dış kabuklar meydana getiriyorlar. Sadece lezzetli kurabiyelerin değil, kızarmış tavuk ve daha gevrek yapıda balıkların da tadını çıkarabilirsiniz. Katalitik temizleme teknolojileri, yağ ve artık birikintilerine veda edebileceğiniz anlamına gelir. Bu kendi kendini temizleme teknolojisi, fırın sıcaklığı 250 ° C'ye ulaştığında otomatik olarak çalışmaya başlıyor. Eşit pişirme sistemi pişirme tepsinizi tamamen sararak her dilimin aynı lezzette pişmesini sağlıyor.

Teknosa da Anneler Gününe özel ankastre fırın kampanyada! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ankastre fırınlar ile birden fazla seviyede pişirme ile dengeli pişirmenin tadını çıkarabilirsiniz. İlave ısıtma halkası, üç seviyede eşit şekilde pişirme yapabileceğiniz anlamına geliyor. Kıvamı yerinde kurabiyeler ve lezzetli turtalar yapmak için mükemmel bir ankastre fırını siz seçin. 

Peki, ankastre fırınların fiyatı ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön