25 / 04 / 2024

Teknosa'dan Fritöz ürünlerine Anneler Günü kampanyası! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Fritöz ürünlerine Anneler Günü kampanyası! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da fritözlere Anneler Gününe özel indirim yapıldı! Peki, fritöz fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Fritözler, Doğal, gevrek bir görünüm için malzemeleri her açıdan ısıtmak için sıcak hava sirküle ediliyor. Önceden ayarlanmış sekiz pişirme programı, lezzetli ve sağlıklı sonuçlar elde etmeyi kolaylaştırıyor. İster küçük kekler pişirin, ister tavuk veya sebzeleri kızartıyor olun, fritöz kullanımı hızlı ve kolaylık sağlıyor. Fritözlerin her bir çıkarılabilir parçası bulaşık makinesinde güvenle temizlenebilir.

Teknosa dan Fritöz ürünlerine Anneler Günü kampanyası! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Son derece akıllı özelliklerle donatılmış olan son teknoloji ürünü fritözler, kızarmış yemeklerden yağsız tariflere, yemeklerin tadını çıkarmanız için en kolay ve sağlıklı yolu sunarken yemeklerinizi hazırlarken kontrol sağlıyor. Sıcak hava ve otomatik karıştırma özelliklerini bir araya getiren Dual Motion teknolojileri ile başında bekleme ve karıştırma gerekmezsizin tüm yemeklerinizi harika bir şekilde pişirebilirsiniz. Sıfır veya çok az yağ ile donmuş veya taze yemeklerinizi besin değerlerini kaybetmeden pişirin, kızarmış yemeklerinizin tadını hiçbir suçluluk hissetmeden ve damak tadınızdan vazgeçmeden çıkarabilirsiniz.

Peki, Teknosa'da fritöz fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön