19 / 04 / 2024

Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahim Bozogil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz 2013 tarihinde Harbiye, Ergenekon Mahallesi'nde kuruldu

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Polat tarafından kuruldu.

Answerport Reklam Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Answerport Reklam Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yağmur Ünal tarafından kuruldu.

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Devre Mülk Gayrimenkul Turizm Reklam Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Parvınroo ve Hassan Madadı ortaklığında kuruldu.

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ataras Ay Group Yapı İnşaat Turizm Reklam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Çakır tarafından kuruldu.

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekonomik Turizm Reklam İnşaat Nakliyat Vinç Hizmetleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Tüylü tarafından kuruldu.

Umutsu İnşaat Reklam Medikal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutsu İnşaat Reklam Medikal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Ergen tarafından kuruldu.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahim Bozogil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kapsamında 10 bin TL'lik hissesinin tamamı Rahim Bozogil'e ait...


Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak, satmak,kiralamak,kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ansima Turizm Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Harbiye, Ergenekon Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Prof. DR. Celal Öker Sokak,...