23 / 04 / 2024

ant orman kampanya

ant orman kampanya

Antorman Evleri'nde yılbaşına kadar devam edecek olan yüzde 20 indirim fırsatı bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 616 bin dolardan başlıyor...

Mesa Orman kampanya 2018!

Mesa Orman kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Zevk ve prestij sahibi ayrıntılara sahip Mesa Orman  projesinde toplam 219 adet daire bulunuyor.

Çukurova Balkon’da yeni kampanya başladı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da konumlanan deniz, adalar ve orman manzaralı projesi Çukurova Balkon’da yeni bir kampanya başlattı.

Ant Yapı Ümraniye'deki Antmono projesine başlıyor!

Ant Yapı, İstanbul’un yeni yaşam merkezi Ümraniye’de, Hacegan hatıra ormanının yanı başında tek bloktan oluşan Antmono projesine başlıyor. Antmono, 11 kat ve toplam 87 bağımsız birimden oluşuyor.

Resim İstanbul Orman'da teslime kadar 2 bin 500 lira peşin ödemeli kampanya!

İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü şirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman Projesi’nde daire sahibi olmak isteyenlere kusursuz bir fırsat sunuyor.

Resim İstanbul Orman'da fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor!

Ortadoğu Grup, İstanbul Kartal'da bulunan Aydos ormanının yanı başına inşaat ettiği Resim İstanbul Orman projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde, 48 ay vade farksız ödeme imkanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Resim İstanbul Orman’da bayram kampanyası başladı!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanında inşa ettiği Resim İstanbul Orman’dan ev almak isteyenlere dört farklı ödeme seçeneğinden oluşan bir kampanya başlattı.

Resim İstanbul Orman'da peşinat yüzde 1’e indi!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında ev almak isteyenlere yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Resim İstanbul Orman'da avantajlı Ramazan kampanyası!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da Ramazan ayını kapsayan ve bayram sonuna kadar devam edecek olan bir kampanya düzenledi. Resim İstanbul Orman’ın konut alıcısına Ramazan kampanyasıyla büyük avantajlar sunuyor.

Ant Yapi konut projelerinde kampanya devam ediyor!

“Ant Yapi dolar ile satisa sundugu tum projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20’den hesaplaniyor.

Resim İstanbul Orman'da 1+1'ler peşin fiyatına 230 bin TL'ye!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un oksijen oranı en yüksek bölgesinde, Aydos Ormanı’nın hemen yanında inşa edilen projesi Resim İstanbul Orman’dan, ev sahibi olmak isteyenler için cazip fırsatlar sunan bir kampanya başlattı.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman kampanya!

Resim İstanbul Orman projesinde 328 adet daire bulunuyor. 3 etaptan meydana gelen proje 81 bin 433 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Sancaktepe Resim İstanbul Orman kampanya detayları...

Resim İstanbul Orman'da kampanya devam ediyor! İndirim çekleri, özel ödemelerle!

İndirim çekleri ve büyük avantajlar içeren ödeme planları bulunan yıl sonu kampanyası devam eden Resim İstanbul Orman projesinde yer alan dairelerin fiyatları 202 bin TL'den başlıyor.

Resim İstanbul Orman yıl sonu kampanyası devam ediyor!

Ortadoğu Grup, Sancaktepe'de yapımı devam eden Resim İstanbul Orman projesi için yeni bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında 1+1 daireler 202 bin, 2+1'ler 349 bin, 3+1'ler 509 bin, 4+1'ler ise 813 bin liradan başlıyor.

ant orman kampanya Haberi

ant orman kampanya

Toplam 35 bin meterkarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Antorman Evleri, İstanbul Çekmeköy'de yükseliyor. Ant Yapı imzası ile inşa edilen Antorman'da 3 katlı villa, 4 ve 5 katlı apartman blokları yer alıyor.



Antorman Çekmeköy Evleri'nde teslimler Ocak ayında gerçekleşecek. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimin yapıldığı Antorman projesinde yüzde 50 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.



24 ay vadelendirmenin yapıldığı Çekmeköy Antorman Evleri'nde yer alan konutların fiyatları 616 bin dolar ile 1 milyon 70 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Ant Orman projesinde firma bünyesinde kredi kullanmak mümkün.



Adres : Merkez Mahallesi Şile Otobanı Parsel 3419 Çekmeköy İstanbul

Antorman Satış Ofisi : 0216 640 57 85-86

Faks : 0216 642 61 06

www.antorman.com

Esra Nur...