26 / 04 / 2024

ant yapı çamlıca projesi

ant yapı çamlıca projesi

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Ant Yapı'dan yeni bir proje; Çamlıca Ünalan Ofis/Residence!

Konut projeleriyle adından söz ettiren Ant Yapı yeni bir proje için kolları sıvadı. Çamlıca'da yükselecek olan Çamlıca Ünalan Ofis/Residence projesi ile ilgili henüz kesinleşmiş pek bilgi yok. Ancak projenin önümüzdeki aylarda açıklanması bekleniyor...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Çamlıca'da yapılaşma sorunu gitgide büyüyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Melih Aşık, bugünkü köşe yazısında Çamlıca'daki yapılaşma sorununu kaleme aldı.

Ant Yapı sağlık turizmine yöneldi!

Ant Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda Çamlıca'nın eteklerinde inşa ettiği İyi Yaşam Evleri-Antwell projesinde sağlık turizmi ön plana çıkıyor.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek blok şeklinde yükseliyor. Peki Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?

Antwell Residence Çamlıca Projesi!

Antwell Residence Çamlıca Projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselecek. Ant Yapı imzası taşıyan projede sağlık hizmetleri de verilecek...

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Çamlıca Yapıalanı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapıalanı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Oğuz Çamlıca ve Murat Çamlıca imzasıyla kuruldu.

Çamlıca Camii'nin çevresinde kentsel dönüşüm yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada Çamlıca Camisi'nin çevresinde kentsel dönüşüm yapılacağını müjdeledi.

Alanya Çamlıca mahallesine çok amaçlı salon yapılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çamlıca Mahallesi’nde yapılacak çok amaçlı salon ve park düzenleme alanında yerinde incelemelerde bulundu.

Çamlıca Camii inşaatında eylem yapılıyor!

Üsküdar’da yapımı devam eden Çamlıca Camii inşaatında işten çıkarıldıklarını öne süren yaklaşık 30 kişi eylem yapıyor. İtfaiye ekiplerinin de hazır bulunduğu camide işçilerin ikna çalışmaları sürüyor.

ant yapı çamlıca projesi Haberi

ant yapı çamlıca projesi


Çamlıca Antwell Sağlık Rezidans projesi tek bloktan oluşuyor.
 

Ant Yapı imzası taşıyan Çamlıca  Antwell  projesinde konutlara ayrıca sağlık hizmeti  veriliyor. 
 

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı nerede?
 

Çamlıca Antwell Sağlık Rezidansı projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da Koç İş Merkezi ve Emaar'a yakın konumda inşa ediliyor. 
 

Antwell Çamlıca projesi ile ilgili  (90) (216) 630 67 67  satış ofisi telefon numarasıyla irtibata geçebilir proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Projede fiyat ve teslim tarihi henüz net değil. 
 

T: +(90) (216) 630 67 67
Web:  http://www.antyapi.com.tr/


Pınar DOĞAN...